Ανακοίνωση με αφορμή το «ΟΚ» που δόθηκε σε Super League 2 και Volley League για επιστροφή στις προπονήσεις εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σημειώνει ότι σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αλλά και οι ομάδες από την Α2 και κάτω δεν έχουν καν προτείνει κάτι για επιστροφή στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παίζετε με τις ζωές μας…

Ο κόμπος έφθασε… στο χτένι, όλα έχουν και τα όρια τους, κύριοι!

Δεν ξέρουμε τι συμφέροντα έχετε αλλά εμείς δεν ανεχόμαστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες, έχουμε δώσει λύση για τα έξοδα των τεστ κι εσείς αδιαφορείτε προκλητικά.

Κοιτάξτε γύρω σας, κάνατε το μπάσκετ μικρό, εσείς, οι οποίοι σε κάθε επιτυχία βγαίνατε μπροστά για τη…λεζάντα.

Στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ, κάθισαν σαν άνθρωποι, συζήτησαν και πράττουν το αυτονόητο.

Στη Superlague 2, η ομοσπονδία και τα σωματεία σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, κατέθεσαν από την πρώτη μέρα το υγειονομικό πρωτόκολλο της Superleague 1 αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τα έξοδα για τα τεστ και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στη volley league, η ομοσπονδία με τον ΠΑΣΑΠ από κοινού, κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή υγειονομικό πρωτόκολλο αναλαμβάνοντας το κόστος των τεστ.

Στο μπάσκετ, η ομοσπονδία και οι σύλλογοι από την Α2 κατηγορία και κάτω, κρύβονται πίσω από τους λοιμωξιολόγους και ουδέποτε κατέθεσαν πρόταση για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες.

Ακόμη και την ύστατη ώρα, εμείς στον ΠΣΑΚ, είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε ένα μεγάλο ποσό για τα τεστ αλλά δυστυχώς δεν διοργανώνουμε εμείς το πρωτάθλημα…

Ζητάμε για μια ακόμη φορά συνάντηση με την Ομοσπονδία και ελπίζουμε αυτή τη φορά να ανταποκριθεί, έτσι ώστε, ενωμένοι οι φορείς του μπάσκετ, να απευθυνθούμε στους λοιμωξιολόγους και να συζητήσουμε για το πρωτόκολλο και την επανέναρξη των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων.

 

 

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook