Κρουαζιέρες σε προνομιακές τιμές από €279 ανά άτομο για κρατήσεις έως στις 10 Ιανουαρίου 2021

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει χριστουγεννιάτικες προσφορές  σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως στις 10 Ιανουαρίου 2021.  Οι κρουαζιέρες ξεκινούν από την προνομιακή τιμή των €279 ανά άτομο, για αναχωρήσεις  από Μάρτιο έως και Ιούνιο 2021, συμπεριλαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική και ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 καθώς και προσφορές για τρίκλινες/τετράκλινες καμπίνες. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν, ενώ η προκαταβολή έχει μειωθεί στα €125 ανά καμπίνα.

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές συμπεριλαμβάνουν:

  • την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που διατίθεται από €279 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη, αλλά και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)   
  • την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» που διατίθεται από €279 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Σύρο, τη Σαντορίνη και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)
  • την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που διατίθεται από €379 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, τη Ρόδο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη, αλλά και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)
  • την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» που διατίθεται από €379 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Σύρο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο και Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι)
  • την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» που διατίθεται από €639 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, η οποία προσεγγίζει τη Ρόδο, την Κρήτη (Άγιο Νικόλαο) και προσφέρει μαγευτικές περιηγήσεις σε προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μήλος, η Μύκονος, αλλά και η Αρχαία Έφεσος (Κουσάντασι)
  • την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» που διατίθεται από €639 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα η οποία προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη, το Τσανάκαλε (Αρχαία Τροία), αλλά και τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο (Μετέωρα) και τη Σαντορίνη.
  • τη βραβευμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», που διατίθεται από €639 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα το οποίο προσεγγίζει το Κάιρο/ Πυραμίδες της Αιγύπτου, το Αγίους Τόπους, στο Ισραήλ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι).

Όλες οι κρουαζιέρες προσφέρουν την all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο: πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να κάνουμε πιο ξεχωριστή τη μαγεία των Χριστουγέννων προσφέροντας στο κοινό μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε να διατηρήσει το ηθικό του ψηλά, τη δυνατότητα να ονειρευτεί ένα πιο φωτεινό και ευχάριστο μέλλον. Να σχεδιάσει τα ταξίδια του σε όμορφους προορισμούς» δήλωσε ο Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises συμπληρώνοντας: «Μοναδικό μας κίνητρο είναι να παραμείνουμε όλοι δυνατοί και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απολαυστικές εμπειρίες ζωής μέσα από την κρουαζιέρα».

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση  CELESTYAL CRUISES ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ / , αλλά και τη διεύθυνση celestyal.com ή καλέστε στο +30 21640 09 999.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα, f.zaroulea@celestyalcruises.gr, τηλ:+30.216.4009659

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται τρία κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα αναγνωρισμένα MedCruises Awards. Η εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εταιρεία Κρουαζιέρας με τον υψηλότερο βαθμό επίδειξης Αλληλεγγύης και Δέσμευσης στον κλάδο κατά τη διάρκεια της Πανδημίας», με γνώμονα τόσο τη συνολική προσφορά της στην τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται, όσο και στον κλάδο συνολικά, με αφορμή την επένδυση της προσθήκης ενός νέου κρουαζιερόπλοιου στο στόλο της, εν μέσω αυτής της κρίσιμης περιόδου.  Τον Ιούνιο 2020, η Celestyal Cruises απέσπασε τρία βραβεία στα Tourism Awards στο μεγαλύτερο και πιο διακεκριμένο διαγωνισμό για την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Celestyal Cruises κέρδισε κορυφαίες διακρίσεις με τρία Tourism Awards: πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Guest Experience Excellence», χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Δράσεις για την προσέγγιση ειδικών κοινών/ εθνικοτήτων» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Solo Travel» .

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Celestyal Cruises διακρίθηκε στα Cruise Excellence Awards για την κρουαζιέρα της «4 Ήπειροι», ως το καλύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας για το 2019. Τον Ιούνιο του 2019, η Celestyal Cruises τιμήθηκε για την αλληλεγγύη και τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα βραβεία Med Cruise Awards, στη Γένοβα. Το Δεκέμβριο του 2019 και 2018 αντίστοιχα, η Celestyal Cruises έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας κρουαζιέρας στον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises παρέλαβε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards: δύο βραβεία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για Εκδρομές στην Ξηρά και την Αξία, και δύο βραβεία δεύτερης θέσης, για τις Υπηρεσίες και την Ψυχαγωγία.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 2.000 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου, Ίου και Σάμου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Συνδεθείτε με τη Celestyal Cruises:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook