Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Γιάννης Παπαγεωργίου, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό.

Ο Γ. Παπαγεωργίου νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από τη διάγνωση ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό και παρά την μάχη που έδινε κατέληξε σήμερα.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, γεννήθηκε στο Βόλο το 1939. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακά στα Πανεπιστήμια του Μόντρεαλ και του Λονδίνου. Ήταν Μαιευτήρας- Γυναικολόγος και διατηρούσε την Κλινική “Παπαγεωργίου” στην οδό Δημητριάδος, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί ως σήμερα ως Νευρολογική Κλινική πλέον, υπό τη διεύθυνση του γιου του Νικόλα.

Ήταν γιος του βουλευτή Μαγνησίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων και αργότερα της ΕΡΕ Νικολάου Παπαγεωργίου.

Ήταν μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ, διατέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Ολυμπιακού Βόλου το 1975, ενώ το 1978 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Βόλου. Εξελέγη πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Διατέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Βουλευτής εξελέγη το 1989.

Συλλυπητήρια έσπευσαν να δηλώσουν ο Αντώνης Σαμαράς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ αλλά και ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook