Μπορεί προσωπικά να μην έχω σχέση με τα είδη….κομμωτικής, λόγω ανυπαρξίας κόμης, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω την ανάγκη περιποίησης του εξωτερικού της κεφαλής, όπως και των ονύχων.

Μόνο που ίσως τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν υπερβολικά πάνω στο θέμα της εξωτερικής και πολύ λιγότερο στην εσωτερική ομορφιά.

Έτσι πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν αντιληφθεί πως τα πρώτα καταστήματα στα οποία επετράπη η κανονική λειτουργία τους είναι τα βιβλιοπωλεία.

Όπως αναφέρουν βιβλιοπώλες των Χανίων αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν ως δώρο βιβλία και τηλεφωνούν ρωτώντας για την διαδικασία του….click away, προφανώς μη γνωρίζοντες ότι τα βιβλιοπωλεία λειτουργούν κανονικά εκτός συστήματος «παράδοσης εκτός καταστήματος».

Μάλιστα τα βιβλιοπωλεία έχουν την δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 7 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ τηρώντας φυσικά τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα οποία στα βιβλιοπωλεία έως 100 τ.μ. επιτρέπονται 4 άτομα και άνω των 100 τ.μ. επιπλέον ένα άτομο ανα 15 τ.μ. ενώ όλοι πρέπει να φορούν μάσκες.

Εκτός λοιπόν από τον καλλωπισμό του εξωτερικού της κεφαλής έχετε την δυνατότητα να φροντίσετε τον καλλωπισμό και του…. εσωτερικού και μάλιστα χωρίς ραντεβού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook