Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε ακόμη μια φορά η ΠΑΕ Χανιά, που συνεχίζει τις δράσεις ακόμη και την περίοδο του lockdown.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Πάθος για Ζωή” η χανιώτικη ομάδα με επικεφαλής τον πρόεδρό της Αντώνη Ροκάκη βρέθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας, προσφέροντας γεύμα και… αγάπη στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών & Νέων Χανίων.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ αποτελούνταν ακόμη από τον α’ αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη την υπεύθυνη κοινωνικής ευθύνης Δώρα Κυριακάκη και τους ποδοσφαιριστές Πασχάλη Κάσσο και Χρήστο Γρομητσάρη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (19/12) η ομάδα μας στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Χανιά αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη, την Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης Δώρα Κυριακάκη και τους ποδοσφαιριστές Πασχάλη Κάσσο και Χρήστο Γρομητσάρη.

Έπειτα από την προσφορά γεύματος από την ομάδα μας στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών & Νέων Χανίων ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή ευχών για τις εορταστικές ημέρες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το προσεχές μέλλον όταν θα υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν τα παιδιά στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τα Χανιά.

Η ομάδα μας έτυχε θερμής υποδοχής, με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κα. Μαρία Δαμανάκη, παρουσία των αντιπροέδρων κ. Γιώργου Κουκλάκη και Μιχάλη Κονταξάκη, να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την επίσκεψη.

ΠΑΕ Χανιά, Πάθος ΓΙΑ ΖΩΗ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook