Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων θα προβεί σε δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Όπως σημειώνεται από τον ΣΦΠΧ η κίνηση αυτή γίνεται λόγω της ενίσχυσης που έλαβε το σωματείο από τη ΓΓΑ για την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Ο ΣΦΠΧ παράλληλα εκφράζει την ευχή να προβούν σε παρόμοιες ενέργειες και άλλα σωματεία που έλαβαν τη σχετική ενίσχυση από τη ΓΓΑ.

Η ανακοίνωση του ΣΦΠ Χανίων έχει ως εξής:

1.Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  Χανίων (Chania Volley) είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του  2006. Έκτοτε αποτελεί  επίσημο αναγνωρισμένο Μέλος της Ε.Ο.ΠΕ με τον υπ΄ αριθμ. μητρώου (Γ/23606/18-9-97).  Ανέλαβε γρήγορα δράση, με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία βόλεϊ στην Κρήτη αριθμώντας περισσότερους από 200 αθλητές και αθλήτριες στα τμήματα του οι οποίοι πλαισίωσαν αρκετές φορές τα Εθνικά μας τμήματα.

2.Το ΔΣ του Συλλόγου σκεπτόμενο τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες τους ιδίως εν μέσω των τελευταίων συνθηκών που έπληξαν την κοινωνία μας, έχει αποφασίσει να προβεί σε ενέργειες έτσι ώστε να προσφέρει βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, ιδίως, τις Άγιες και γεμάτες αγάπη ημέρες που διανύουμε

3.Κατόπιν  των παραπάνω και με αφορμή την οικονομική  ενίσχυση που έλαβε το Σωματείο μας από την ΓΓΑ λόγω εγγραφής του στο Μητρώο αθλητικών σωματείων, το ΔΣ του Συλλόγου σύμφωνα με το σχετικό, θεώρησε υποχρέωση του, μέρος της ενίσχυσης αυτής να δοθεί ως δωρεά τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. Η δωρεά θα γίνει στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Περίδου Παρθενίου, έναντι Δημοτικού Παρκινγκ την Δευτέρα 21 Δεκ. και ώρα 13:30.