Η Smartec διαθέτει τα Smartec Services, μια γκάμα αποτελεσματικών λύσεων για το service των κινητών.

Με τις νέες συνθήκες τηλεργασίας, τις απαιτήσεις επικοινωνίας στο μέγιστο και τα email και τις ειδοποιήσεις να μην σταματούν ούτε τη νύχτα, το να παρουσιάσει κάποια βλάβη το κινητό μας είναι πραγματική καταστροφή. Κι όμως, τις περισσότερες φορές η βλάβη του κινητού είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στη χρονίζουσα ταλαιπωρία και την αναμονή που απαιτείται για την επισκευή ενός smartphone. Οι στατιστικές λένε πως το πρώτο ερώτημα που θέτει ένας χρήστης κινητού τηλεφώνου είναι «πόσες μέρες θα μείνω χωρίς κινητό» και το δεύτερο «θα μου το φτιάξουν σωστά ή θα έχει πάλι προβλήματα».

Οι απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα, ευτυχώς, έχουν δοθεί στους κατόχους συσκευών Samsung, οι οποίοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να διαβούν τη στενωπό των καθυστερήσεων και των προβλημάτων στο service, γιατί αναλαμβάνει η Smartec την απόλυτη ευθύνη να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Πρόκειται για μια κορυφαία εταιρεία τεχνικής υποστήριξης και service στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο υψηλού επιπέδου επισκευαστικό κέντρο στη χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Samsung Electronics Hellas.

Η Smartec διαθέτει τα Smartec Services, μια γκάμα αποτελεσματικών λύσεων για το service των κινητών Samsung, ώστε να ικανοποιούνται απόλυτα οι ανάγκες των κατόχων, και  πρόσφατα εμπλουτίστηκε με την υπηρεσία Same Day Service, με την οποία η επισκευή του κινητού και η επιστροφή του στον πελάτη πραγματοποιείται αυθημερόν. Αρκεί η παραλαβή της συσκευής να έχει γίνει μέχρι τις 10 το πρωί. Ο πελάτης απλώς χρειάζεται να κλείσει το ραντεβού για την όλη διαδικασία μέσω της ιστοσελίδας των Smartec Services. Η συσκευή παραλαμβάνεται από το σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης και του επιστρέφεται επισκευασμένη μέσα στην ίδια ημέρα, πάλι σε σημείο που θα υποδείξει, με μικρή επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία καλύπτει περιοχές εντός της Αττικής.

Η άλλη λύση που προτείνει η Smartec είναι η επισκευή του smartphone μέσα σε 1 ώρα. Σε αυτή την περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Smartec, χωρίς ραντεβού, και μέσα σε 1 ώρα θα έχει πάρει πίσω τη συσκευή του. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να επισκευαστεί άμεσα το κινητό σας είναι να μην παρουσιάζει κάποια περιοδική βλάβη, για την οποία απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος παρακολούθησης και ελέγχου του, και να μην υπάρχει έλλειψη σε κάποιο ανταλλακτικό. Γεγονός είναι πάντως, πως  καθώς η Smartec είναι το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο της Samsung, κατά κανόνα υπάρχει επάρκεια σε ανταλλακτικά, τα οποία είναι γνήσια και καινούργια.

Η τρίτη λύση που προτείνει η Smartec αφορά τους κατόχους συσκευών Samsung  που κατοικούν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, όπου επίσης είναι παρούσα και εξυπηρετεί με την ίδια ταχύτητα και συνέπεια. Οι κάτοχοι συσκευών Samsung δεν έχουν παρά να αφήσουν το κινητό τους σε ένα σημείο εξυπηρέτησης της ACS. Θα το παραλάβουν από το ίδιο σημείο, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες, επισκευασμένο και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Αξίζει να αναφερθεί και το πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης της Samsung, το οποίο η Smartec παρέχει στους πελάτες της, χωρίς καμία χρέωση, και περιλαμβάνει: επίδειξη προϊόντος, ρυθμίσεις συνδεσιμότητας, διαγνωστικό έλεγχο συσκευής, μεταφορά δεδομένων (smart switch), δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, έξυπνες συμβουλές, αλλά και εγκατάσταση και επίδειξη για τα Samsung Members.

Τα Smartec Services δεν έχουν κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα. Σε περίπτωση που θέλει κανείς να γνωρίζει το εκτιμώμενο κόστος της επισκευής, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα και να λάβει όσες πληροφορίες χρειάζεται. Το περιβάλλον του site είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη, καθοδηγώντας τον σε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνει μέχρι να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα: την άμεση και απόλυτη επαναφορά της συσκευής του στην αρχική της κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook