Ξεκίνησε η πληρωμή για τις συντάξεις Ιανουαρίου για τους συνταξιούχους μη μισθωτούς των πρώην ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ και ΕΤΑΤ.

Η πληρωμή για τους συγκεκριμένους συνταξιούχους ξεκίνησε από την Παρασκευή το απόγευμα. Ειδικότερα αυτό το μήνα καταβάλλονται νωρίτερα οι συντάξεις λόγω των εορτών των Χριστουγέννων σύμφωνα με απόφαση του

Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και απόφαση του ΔΣ του e-ΕΦΚΑ. Έτσι οι κύριες και επικουρικές συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2021 που προέρχονται:
1) από τους τ. , τ. ΟΓΑ , τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ ολοκληρώνεται η καταβολή τους σήμερα

2) από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9 θα καταβληθούν από σήμερα το απόγευμα και μέχρι αύριο 22 Δεκεμβρίου 2020. .

3) από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8 θα καταβληθούν αύριο το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020. .

Αναλυτικότερα η καταβολή διαμορφώνεται ως εξης:
– Το ΙΚΑ καταβάλλει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2021 την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9) και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

– Ο ΟΑΕΕ καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

– Ο ΟΓΑ καταβάλλει τις συντάξεις την σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

– Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις αύριο Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

– Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

– Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) καταβάλλει τις συντάξεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

– Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

– Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν αύριο την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

– Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ καταβάλει τις συντάξεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

– Το ΕΤΑΤ καταβάλει τις συντάξεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Μαζί με την καταβολή των κύριων συντάξεων θα καταβληθούν και οι επικουρικές καθώς το υπουργείο Εργασίας έχει αποφασίσει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook