Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της Ευρώπης, τα 2011 MTV European Music Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Belfast, στο Odyssey Arena, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, τα MTV EMA θα παρουσιαστούν από τρία διαφορετικά σημεία της πόλης που θα φιλοξενήσει το show.

Με παρουσιάστρια την τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22:00 μόνο από το MTV.

\"http://timesofap.com/cinema/files/2011/09/Lady-Gaga-leads-MTV-Europe-.gif\"Η μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών Βραβείων είναι η Lady Gaga που κυριαρχεί με έξι υποψηφιότητες καθώς την ακολουθούν οι Katy Perry και Bruno Mars με τέσσερις. Οι Adele, Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars διεκδικούν βραβείο σε τρείς κατηγορίες ο καθένας.

Το θρυλικό συγκρότημα Queen θα τιμηθεί με το Global Icon Award στα 2011 MTV EMA και θα καταλάβουν τη σκηνή με μια απίθανη εμφάνιση. Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 40η επέτειο από το σχηματισμό των Queen το 1971.

Ακόμη, οι Καλιφορνέζοι funk-rockers Red Hot Chili Peppers θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή.

Η λίστα με τους superstars που θα ανεβούν την σκηνή των 2011 MTV EMA περιλαμβάνει τους Lady Gaga, Bruno Mars, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Jessie J, LMFAO, Snow Patrol, Justin Bieber και David Guetta.

\"\"
 

Η γιορτή των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS θα ξεκινήσει με ένα special pre-show, το 2011 MTV EMA Red Carpet Live, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 21.00 με παρουσιαστές τους διεθνούς φήμης Tim Kash και Louise Roe που θα μεταφέρουν στους θεατές όλα τα νέα.

Φέτος οι fans έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλη τη δράση των MTV EMA μέσα από το site www.mtvema.com, να επικοινωνήσουν online με την παρουσιάστρια Selena Gomez, να κάνουν chat, να ακολουθήσουν το blog, να δουν πλάνα από τις αποκλειστικές web κάμερες και πολλά ακόμα. Επίσης μέσω του 2011 MTV EMA Twitter Tracker οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν όλα τα trending topics και να βλέπουν όλα EMA tweets (#MTVEMA), να τουιτάρουν απευθείας από το website και να αποφασίζουν ποιοι καλλιτέχνες της βραδιάς θα καταφέρουν να γίνουν trending.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook