Η «συνάντηση» μαθητών, γονιών, δασκάλων, έγινε διαδικτυακά με την παρουσία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου Γ΄

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη γιορτή από τη Δ΄ Τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Η «συνάντηση» μαθητών, γονιών, δασκάλων, έγινε διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας WEBEX, με την παρουσία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου Γ΄.

Ο Θειότατος αποδέχτηκε την πρόσκληση του δασκάλου της τάξης και Υποδιευθυντή του σχολείου, κ. Αποστολίδη Νίκου, απηύθυνε τις θερμές ευχές του σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων μετέφερε - από την Αγία πόλη της Ιερουσαλήμ και της Βηθλεέμ - την ευλογία του  σπηλαίου της Βηθλεέμ καθώς και το μήνυμα των Χριστουγέννων για δικαιοσύνη, ειρήνη και αγάπη.


Ευχήθηκε, δε, αυτό το μήνυμα να εγκατασταθεί στο σπήλαιο των καρδιάς  κάθε ανθρώπου. Εξέφρασε, επίσης, τη χαρά του για τη συμμετοχή στη γιορτή των μαθητών και τους κάλεσε, να επισκεφθούν, με την πρώτη ευκαιρία, ως άλλοι μάγοι, την πόλη της Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ και να γνωριστούν από κοντά.

Στην πολύ συγκινητική γιορτή - την οποία παρακολούθησαν και έδωσαν τις ευχές τους η Πρ/νη Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Ψαρουδάκη – Κασσωτάκη, η Συντονίστρια 3ης Περιφέρειας Χανίων κ. Ανδρεάδη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου κ. Μπροκαλάκης, η Δ/ντρια του σχολείου κ. Χ. Τερεζάκη – οι μαθητές καλωσόρισαν τον Πατριάρχη, απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και έπαιξαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook