Μαγικές στιγμές έζησαν οι τηλεθεατές του J2US που το αποθέωσαν τόσο στα social media, φέρνοντάς το έκτο trend παγκοσμίως στο Twitter, όσο και στους πίνακες τηλεθέασης

Το πιο όμορφο μουσικό τηλεοπτικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του και έριξε αυλαία χθες με τον καλύτερο τρόπο. Μαγικές στιγμές έζησαν οι τηλεθεατές του J2US που το αποθέωσαν τόσο στα social media, φέρνοντάς το έκτο trend παγκοσμίως στο Twitter, όσο και στους πίνακες τηλεθέασης. Mια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίες ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά. 

Οι δύο καταξιωμένες τραγουδίστριες έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση». Στο τέλος της μουσικής τους συνάντησης, οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν ένα πεταχτό φιλί, κάτι, που όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media.

Ο τελικός του J2US με νικητές τη Ζοζεφίν και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7 % στις γυναίκες 25-44. Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22% ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το J2US το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές, ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook