Οι κοινωνικές δράσεις της ΠΑΕ Χανιά, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος “Πάθος για ΖΩΗ” συνεχίζονται.

Επόμενος “σταθμός” για την ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στις επαγγελματικές κατηγορίες ήταν το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Η υπεύθυνη κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Χανιά Δώρα Κυριακάκη και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Σωτηράκος και Θανάσης Καρτσαμπάς επισκέφτηκαν την Κοινωνική Υπηρεσία, όπου και πρόσφεραν έναν φάκελο με σεβαστό χρηματικό ποσό, που θα διατεθεί για τις ανάγκες απόρων ασθενών, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Πάθος για ΖΩΗ” η ομάδα μας πραγματοποίησε ακόμη μια κοινωνική δράση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/12) η Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Χανιά Δώρα Κυριακάκη βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος” μαζί με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σωτηράκο και Θανάση Καρτσαμπά, για την πραγματοποίηση δωρεάς στην Κοινωνική Υπηρεσία. Το ποσό που πρόσφερε η ΠΑΕ Χανιά θα διατεθεί για τις ανάγκες των απόρων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Τον φάκελο με το χρηματικό ποσό παρέλαβε για την Κοινωνική Υπηρεσία η κ. Ελένη Σασλή, ευχαριστώντας θερμά την ομάδα μας για την κίνηση αυτή.

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας, κάνοντας αναφορά στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η ομάδα και στη συνεργασία που υπάρχει για το “Πάθος για ΖΩΗ” ανάμεσα στην ΠΑΕ Χανιά, τις Μητροπόλεις του Νομού και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook