Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται

Εικόνες που δείχνουν έναν νεκρό δεμένο σκύλο σοκάρουν δίνοντας την εντύπωση ότι κάποιος σκοπίμως τον κρέμασε δένοντάς τον από έναν φράχτη. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι και η αλήθεια είναι διαφορετική.

Πρόκειται για σκύλο τον οποίο είχε ένας άνδρας σε περιοχή του δήμου Καντάνου – Σελίνου. Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων, στις 22 Δεκεμβρίου η αστυνομία μετά από κλήση που δέχτηκε απομάκρυνε τον άνδρα από το σημείο για λόγους που δεν είναι γνωστοί. Πριν πάρουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου, εκείνος έδεσε το ζώο πρόχειρα στον φράχτη για να μη φύγει. Η αστυνομία πριν φύγει ενημέρωσε τον δήμο σχετικά με τον σκύλο και είπε στους πυροσβέστες του κλιμακίου Καντάνου να ενημερώσουν τον φιλοζωικό σύλλογο. Μέχρι τότε οι πυροσβέστες τάισαν τον σκύλο. Μόλις ειδοποιήθηκε ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων, ενημέρωσε τον αντίστοιχο σύλλογο της Παλαιόχωρας. Εθελοντές του συλλόγου πήγαιναν καθημερινά στον σκύλο και τον τάιζαν. Προσπάθησαν να το προσεγγίσουν όμως ήταν αδύνατο καθώς δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.

Τελικά ο σκύλος μόνος του στριφογύρισε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να σφίξει το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος και να πνιγεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook