Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα Τρίτη 29/12 , από Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και Λα Λίγκα Ισπανίας για να σπάσουμε το αρνητικό σερί με τις προβλέψεις goal-goal στο προηγούμενό μας άρθρο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΓΟΥΛΒΣ (22.00)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κρατήσει το υπέρ της σκορ για ακόμη μια φορά η ομάδα του Σόλσκιερ ,με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί στο τελευταίο 5 λεπτό από την Λέστερ για το τελικό 2-2. Αυτή ήταν η 2η ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχοντας και 3 νίκες. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς σε 14 παιχνίδια με συνολικό απολογισμό, 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, και 3 ήττες.

Απουσίες: Τζόουνς (αμυντικός) Ρόχο (αμυντικός) Λιντελοφ (αμυντικός) Γουαν-Μπισάκα (αμυντικός)Τζέιμς (μέσος) 

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 2.5 

ΓΟΥΛΒΣ 
Άλλο ένα παιχνίδι που η Γούλβς βρίσκει γκολ στο τελευταίο 10 λεπτό, με τους «Λύκους» αυτήν την φορά να παίρνουν και το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τότεναμ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με ένα εκπληκτικό σουτ Ντομπελέ, με την Λέστερ να ισοφαρίζει από κεφαλιά του Σάις στο 87ο λεπτό. Πλέον η Γούλβς πού δεν είναι σε καλό φεγγάρι, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, με μόλις μία νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες: Τζόνι (αμυντικός) Ντεντόκερ (μέσος) Χιμένεθ (επιθετικός) 

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί στην αναμέτρηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πού θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, από την άλλη η Γούλβς είναι φανερό ότι βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος με αποτέλεσμα να μην έχει την αμυντική συνοχή των τελευταίων ετών.
Επιλογή στην αναμέτρηση το Over 2.5 σε απόδοση 1.90 στο pamestoixima.gr

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (18:00) 

ΣΕΒΙΛΛΗ
Από σπουδαίο διπλό κόντρα στην Βαλένθια προέρχεται η Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού φτάνοντας στην νίκη με το γκολ του Σούσο στο 80ο λεπτό. Αυτήν ήταν η 4η νίκη για την Σεβίλλη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχοντας επίσης και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Απουσίες: Εσκουντέρο (αμυντικός) Φερνάντο (μέσος) 

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 No Goal

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν με τον Γουίλιαμ Ζοσέ, στο 19ο λεπτό με την Βιγιαρεάλ να ισοφαρίζει στο 74’ με τον Πίντο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της η Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη με 3 νίκες και δύο ισοπαλίες, αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. 

Απουσίες: Μορένο (αμυντικός)  Γκασπάρ (αμυντικός) Κοκλέν (μέσος) 

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πού αγνοούν την ήττα για περισσότερα από 5 παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη. Η Σεβίλλη διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ και αυτό  της δίνει μεγαλύτερο προβάδισμα για την νίκη. Περιμένω ισορροπημένο και θα ρισκάρω με τον άσσο.

Επιλογή η νίκη της Σεβίλλης σε απόδοση 2.00

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι και την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook