Ο Δήμος Αποκορώνου κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, παρέλαβε χθες τη δωρεά είκοσι (20) tablet από την υπεύθυνη χορηγιών της  ναυτιλιακής εταιρείας ANEK LINES,κυρία Άννα Νικολακάκη. 

Αυτά προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών-τριών και των σχολικών μονάδων του Αποκόρωνα, διευκολύνοντας την πρόσβαση στη τηλεκπαίδευση και τις ψηφιακές τάξεις και γενικότερα την κάλυψη εκπαιδευτικών ανάγκων.

Όπως δήλωσε η κυρία Άννα Νικολακάκη,

“Η ΑΝΕΚ LINES, στην γέννηση της οποίας ηγήθηκε ο Αποκορωνιώτης Άγιος Ειρηναίος, παραμένει αλληλέγγυα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ανταποκρινόμενη στην πρωτοβουλία του Δήμου Αποκόρωνα, η ΑΝΕΚ με γνώμονα την αδιαπραγμάτευτη αξία που έχει το αέναο ταξίδι της γνώσης στη ζωή, ειδικά των παιδιών, χορηγεί δωρεάν 20 tablets στους μαθητές και τις μαθήτριες του Αποκόρωνα. Διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση των παιδιών και στηρίζοντας, παράλληλα, τις οικογένειές τους που βρίσκονται αντιμέτωπες με τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του κορωναίου

Ως ναυτιλιακή εταιρεία η ΑΝΕΚ, συγχαίρει το Δ. Αποκόρωνα και τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη για την πρωτοβουλία στήριξης των μαθητών και των δημοτών του και εύχεται στους μαθητές “καλά ταξίδια στον κόσμο της γνώσης” και καλές γιορτές με αισιοδοξία, ελπίδα και υγεία σε όλο τον κόσμο!””

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ευχαριστεί θερμά και το διοικητικό συμβούλιο της  εταιρείας ANEK LINES που στέκεται δίπλα στα παιδιά μας , τα σχολεία και τις οικογένειές τους και είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου μας αποδεικνύοντας έμπρακτα  και διαχρονικά, τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας,εκπληρώνοντας το όραμα του αείμνηστου συντοπίτη μας Ειρηναίου Γαλανάκη.  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ με υγεία, ελπίδα και αλληλεγγύη!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook