Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε : «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά αλλά αυτή δεν έφτανε για να κερδίσουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών μου στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όπου κυριαρχήσαμε και βάση των ευκαιριών που είχαμε δικαιούμαστε ένα γκολ. Από το 70΄ και μετά όμως δεν ελέγξαμε το παιχνίδια γιατί κουραστήκαμε, αν και πιστεύω ότι αν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις από τον πάγκο για να φρεσκάρουμε την ομάδα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά δεν τα καταφέραμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Στη συνέχεια ο Νίκος Καραγεωργίου δέχθηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του τύπου.

Για το τι έφταιξε πέρα από την κούραση που η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ο Καραγεωρεγίου επισήμανε : «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε περαιτέρω κριτική. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από το 70΄ και μετά η ομάδα δεν είχε ζωντάνια για να παλέψει μέχρι το τέλος για τη νίκη. Το τακτικό μας κομμάτι ήταν πολύ καλό εκτός από μια φάση που μας έκανε ο Καμαρά. Το κάτι παραπάνω όμως για να μπει ένα γκολ δεν είναι μόνο θέμα τακτικής».

Για το πρόβλημα που παρουσίασε σε ακόμη ένα ματς ο Εργοτέλης στη μεσαία γραμμή , αλλά και την απουσία του Ρομάνο ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε : «Δεν έχουμε κεντρώους παίκτες από τον πάγκο για να ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέτο και ο Τζούνιορ που έχουν μεγαλώσει και κάπως. Σε άλλες θέσεις υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που σιγά σιγά θα καθιερωθούν. Όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν αλλά ο καθένας έχει τα στάνταρ της απόδοσης του και μέσα από αυτά προσπαθούμε να επιλέγουμε σε κάθε ματς την καλύτερη ενδεκάδα. Για εμάς η απουσία του Ρομάνο είναι ένα τεράστιο πλήγμα στη μεσαία γραμμή πιο πολύ στο επιθετικό κομμάτι καθώς πρόκειται για έναν παίκτη όπου τα τελευταία τρία χρόνια είχε χτιστεί πάνω του η ομάδα».

Για το αν θα διατηρήσει μετά την επιστροφή των τιμωρημένων παικτών τους Καβουσάκη και Σαρρή στην ενδεκάδα που τα πήγαν εξαιρετικά σε ακόμη ένα ματς o τεχνικός του Εργοτέλη δήλωσε : «Το ματς με την Κέρκυρα θα είναι διαφορετικό γιατί απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι να παίξουμε. Ο Καβουσάκης είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει μαζί μας τα τελευταία 10 χρόνια και ανταποκρίθηκε στο μέγιστο βαθμό στο σημερινό ματς. Πλέον διεκδικεί επί ίσης όρης την θέση του τερματοφύλακα μετά από τις καλές του εμφανίσεις».

«Πήραμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Μπάμπης Τεννές.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε : «Κάναμε άλλη μια θετική εμφάνιση και πήραμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που μας κάνει χαρούμενος. Όμως είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια γιατί υπάρχει μεγάλη διαδρομή».

Προχωρώντας στη συνέχεια στον σχολιασμό του αγώνα ο τεχνικός του Παναιτωλικού υπογράμμισε : «Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα δεν δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες , και την μεγάλη ευκαιρία για να βάλουμε ένα γκολ την είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο με τον Καμαρά. Δεν θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος όπου δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες φοβηθήκαμε το ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλή στην έδρα της. Παράλληλα παίζοντας σε ένα μεγάλο γήπεδο αν δεν έχει κοντά τις γραμμές σου μπορείς να εκτεθείς. Εμείς σε όλα τα σημεία πήγαμε καλά στην άμυνα εκτός από κάποιες διεισδύσεις του Λεάλ που μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook