Σε ένα ματς όπου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο ΠΟΑ περισσότερο λόγω εμπειρίας κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κερδίζοντας με 0-1 στον Άγιο Νικόλαο τον ΑΟΑΝ.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν στο 8΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 για τον ΠΟΑ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 35΄ αλλά το σουτ του Σταυρακάκη από το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδάκη.

Η μεγάλη ευκαιρία του ΑΟΑΝ για να ισοφαρίσει χάθηκε στο 87΄ , όταν ο Πηγιάκης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα προς τα δίκτυα, αλλά την τελευταία στιγμή ο Παπαδάκης απομάκρυνε, σώζοντας τους Ατσαλενιώτες από σίγουρη παραβίαση.

ΑΟΑΝ (Νίκος Τσώτσος): Μπέργκοβιτς, Μαραγκός, Μουτάκης, Μιντιούρης (76′ Κεφαλούκος), Δέλιος, Καουκάκης, Γκερδούκι(68′ Χαβάκης Γ), Φαγάς, Πηγιάκης, Σταυρακάκης (68′ Γκέκας), Καρνιάτης

ΠΟΑ (Μανόλης Πατεμτζής): Παπαδάκης, Κουκιαδάκης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Ανυφαντάκης, Φραγκιαδάκης, (75′ Μιχελακάκης), Καινουργιάκης, Γιακουμάκης Γ.(46’ Τριχάκης) Συσκάκης (88′ Βλαστός), Γιακουμάκης Π.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook