Η τελευταία προπόνηση του 2020 για τα Χανιά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μουρνιών.

Μετά από το τέλος το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς, όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος, παρουσία του προέδρου της ομάδας Αντώνη Ροκάκη.

Η ενημέρωση των Χανίων έχει ως εξής:

Στο γήπεδο Μουρνιών πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας για το 2020.

Φεύγει ένα έτος με πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλη την ανθρωπότητα και με μόλις 9 επίσημα παιχνίδια για τα Χανιά. Ελπίδα και ευχή όλων τα πράγματα να είναι καλύτερα το 2021, να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο και να μπορέσουμε σύντομα να επιστρέψουμε στις επίσημες υποχρεώσεις και στην καθημερινότητά μας.

Οσον αφορά την τελευταία προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση με συναρμογή και τεχνική, rondos και αγωνιστικά τετράγωνα. Την Παρασκευή (01/01) οι παίκτες θα έχουν ρεπό και το Σάββατο (02/01) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Μετά από το τέλος της προπόνησης ανταλλάχθηκαν ευχές από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο προπονητήριο της ΠΑΕ Χανιά, στη Μοναχή Ελιά, παρουσία και του διοικητικού ηγέτη της ομάδας μας Αντώνη Ροκάκη, που ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους και πάνω απ’ όλα επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί για το νέο πρωτάθλημα.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook