Όταν η Susan Tollefsen έγινε μία από τις μεγαλύτερες πρωτόγεννες γυναίκες στη Βρετανία, μετά από θεραπεία που έλαβε στα 57 της χρόνια, πολλοί ήταν αυτοί που την κατέκριναν, θεωρώντας ότι ήταν πολύ μεγάλη για να αποκτήσει και να μεγαλώσει ένα παιδί.

Τότε η ίδια υπερασπίστηκε τον ευατό της, επισημαίνοντας ότι ο σύντροφός της, Nick Mayer, είναι 11 χρόνια μικρότερός της, επόμενως θα φρόντιζε εκείνος τη μικρή καθώς μεγάλωνε.

Ωστόσο, τώρα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Mail on Sunday, το ζευγάρι έχει χωρίσει και η κυρία Tollefsen παραδέχεται ότι κάποιες από τις κριτικές που δέχτηκε ήταν σωστές, αφού πλέον -στα 61 της- είναι η μεγαλύτερη άγαμη μητέρα στη χώρα κι έχει να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες του να μεγαλώνει κανείς ένα τρίχρονο κορίτσι.

Η συνταξιούχος πλέον κυρία Tollefsen συμφωνεί πια ότι πρέπει να υπάρξει όριο ηλικίας -τα 50 χρόνια- για να υποβληθεί μια γυναίκα σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/05/article-0-0EAE6F6600000578-926_468x729.jpg\"
Η Susan Tollefsen, 61 ετών, αγκαλιά με την τρίχρονη κόρη της

Η ίδια δηλώνει: \”Η Freya είναι χωρίς αμφιβολία ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου και δεν μετανιώνω. Ωστόσο, τώρα πια, αναγνωρίζω ότι κάποιες από τις κριτικές που δέχτηκα ίσως να είναι σωστές. Εάν θα μπορούσα να αλλάξω ένα μόνο πράγμα αυτό θα ήταν να ήμουν νεότερη για να μπορώ να απολαμβάνω τη Freya να μεγαλώνει, να παντρεύεται και να αποκτά τα δικά της παιδιά. Κάνω τα πάντα για να τη μεγαλώσω και να είναι ανεξάρτητη, ωστόσο η προοπτική ότι θα την πάρουν από εμένα όταν πεθάνω, μου ραγίζει την καρδιά\”.

Επίσης, παραδέχεται ότι ο ερχομός της Freya άλλαζε μέρα με τη μέρα τους ρυθμούς ζωής με τον σύντροφό της. \”Από την αρχή ήταν ένα σοκ και το σοκ δεν είναι καλό για τους ηλικιωμένους\”, λέει η κυρία Tollefsen.

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/05/article-2058133-0EAE6F6100000578-268_468x501.jpg\"
Η Susan με τη Freya και τον πρώην σύντροφό της, Nick Mayer

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook