Επι 4 δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του στους αγρότες του κάμπου των Χανίων

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αναγγελία του θανάτου του προέδρου του Τοπικού Οργανισμού Εγγειοβελτιώσεων Βαρυπέτρου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Βαρυπέτρου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Την 1η Ιανουαρίου πληροφορηθήκαμε την εκδημία του προέδρου του ΤΟΕΒ Βαρυπέτρου Παύλου Γιαννικάκη.

Το διοικητικό συμβούλιο, αισθανόμενο βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του επί 40 έτη καταξιωμένου, δυναμικού, οργανωτικού και αποτελεσματικού προέδρου του, αποφάσισε ομόφωνα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω των ειδικών συνθηκών:

1) να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2) να προσφέρει ως ελάχιστο δείγμα της αναγνώρισης των υπηρεσιών του και της προσφοράς του. αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό για τις ανάγκες της εκκλησίας Αγίου Πνεύματος Μυλωνιανών κατ’ επιθυμίαν της οικογένειάς του.»

Συλλυπητήρια από τον Ο.Α.Κ. για την απώλεια του Παύλου Γιαννικάκη

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης, εκφράζει τα συλλυπητήρια της διοίκησης του ΟΑΚ στην οικογένεια και τους οικείους του αείμνηστου Παύλου Γιαννικάκη, επί σειρά ετών προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β. Βαρυπέτρου, ο οποίος έφυγε από την ζωή.

Η απώλεια του, δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό, η άοκνή και πολυετής όμως πορεία του εκλιπόντος στα κοινά, αφήνει σε όλους μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook