Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη 06/01 με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (20.00)

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 7 παιχνίδια τους έχοντας 6 νίκες και μία ισοπαλία διατηρώ. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν άνετα στην έδρα της Καρμιώτισσας με 1-0 διατηρώντας την 2η θέση και το -2 από τον πρωτοπόρο Απόλλων Λεμεσού βρίσκονται μεταξύ των φαβορί για κατάκτηση του Κυπριακού Πρωταθλήματος σύμφωνα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες Κύπρου όπως είναι στην σελίδα του stoiximan.

Απουσίες: Σάντος (αμυντικός) 

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 No Goal

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ήττα σόκ γνώρισε με 3-0  η ΑΕΚ Λάρνακας την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας από την Ομόνοια, με αποτέλεσμα να σπάσουν το αήττητο σερί  5 αγώνων που κατείχαν το τελευταίο διάστημα. Βαθμολογικά πλέον έπεσαν στην 5η θέση με 29 βαθμούς σε 16 παιχνίδια έχοντας 9 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στατιστικά στοιχήματος: 5/5 No Goal

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι που δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο έως το τέλος. Από την άλλη η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε πολύ κακό πρόσωπο στο παιχνίδι με την Ομόνοια με την ψυχολογία της να είναι καταρρακωμένη. Περιμένω την ΑΕΛ να μπει δυνατά στην αναμέτρηση.

Επιλογή ο άσσος (1) σε απόδοση 2.30

ΑΕΛ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15)

ΑΕΛ 

Από σπουδαία εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Αν και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με εκπληκτική ενέργεια του Πινακά στο 70ο λεπτό , δέχτηκαν την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι του Βιερίνια. Βαθμολογικά βρίσκονται ακόμη αρκετά χαμηλά, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν συγκεντρώσει αρνητικό ρεκόρ με τέσσερις σερί ήττες και μία ισοπαλία.

Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 & 3/5 Goal-Goal

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία 3 παιχνίδια του ο ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται πλέον στην 11η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς μετά από 14 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική αν και προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, δέχτηκε την ανατροπή στην επανάληψη με την «ελαφρά ταξιαρχία» να φεύγει θριαμβεύτρια με 1-3. Στα τελευταία 5 παιχνίδια του ο ΠΑΣ μετράει τρεις ήττες μία ισοπαλία και μία νίκη.

Απουσίες: Οικονόμου (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Goal-Goal 3/5 Over 2.5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι αυτήν την χρονική στιγμή,  θέλουν να μετουσιώσουν τις καλές εμφανίσεις σε βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΣ εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δυναμική του καθώς μετράει τρεις σερί ήττες μακριά από τους Ζωσιμάδες.

Επιλογή η νίκη της ΑΕΛ σε απόδοση 2.50

Επισκεφτείτε καθημερινά το livebetting.com.cy για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι και την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook