Ο ΠΣΑΠ συνεχίζει μέσω ανακοινώσεων τις αντιδράσεις του για τη μη έναρξη των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League.

Εκτός από ανακοίνωση στην οποία παραθέτει και στοιχεία από τα πρωταθλήματα άλλων χωρών που διεξάγονται κανονικά ο ΠΣΑΠ κάνει αναφορά και στις 300 μέρες που συμπληρώθηκαν την Τετάρτη χωρίς δράση.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Οταν σε όλη την Ευρώπη ο επαγγελματικός αθλητισμός συνεχίζει κανονικά, στην Ελλάδα ακόμη παλεύουμε για το αυτονόητο και σήμερα, 5 Ιανουαρίου 2021, δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Super League 2 & Football League για τη σεζόν 2020/21! Δυστυχώς η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση της χώρας μας στο ποδόσφαιρο ισοδυναμεί με τη δολοφονία του. Χωρίς εισαγωγικά.

Ακούμε να λέτε ότι μπαίνετε στα παπούτσια μας, πως μας νιώθετε και πως είστε κοντά στον αθλητισμό και τον αθλητή. Οχι κύριοι, δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει. Ούτε μας νιώθετε, ούτε είστε κοντά μας. Απεναντίας κάνετε τα πάντα για να γκρεμίσετε όλα μας τα χρόνια, που με πολύ κόπο και αμέτρητες θυσίες αγωνιστήκαμε να γίνουμε αυτό που ονειρευτήκαμε από παιδιά.

Το σχόλιο για τις 300 μέρες:

Άλλο ένα ρεκόρ σπάει, άλλη μία μαύρη επέτειος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 300 ημέρες συμπληρώνονται σήμερα χωρίς επίσημες υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook