Από Παρασκευή 8 μέχρι και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΥΠΟΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Π.Ε.Ο.94 ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα επί του ΒΟΑΚ.

Για τον λόγο αυτό από την  Παρασκευή 08-01-2021 έως και την Κυριακή 10-01-2021 (Με πιθανότητα παράτασης των εργασιών λόγω μεγάλης επιφάνειας επέμβασης) θα παραμείνει κλειστός στον Ανισόπεδο Κόμβο Μουρνιών ο νότιος κλάδος κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ από Χανιά προς Ρέθυμνο καθώς και ο κλάδος εισόδου στο ΒΟΑΚ από Λεωφόρο Μουρνιών (Πόλη Χανίων) και Μεγίστης Λαύρας (Μουρνιές)  προς Ρέθυμνο.

Η κυκλοφορία θα γίνεται από τον κοντινό ανισόπεδο κόμβο Σούδας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων εργοταξιακή σήμανση.

Διακοπή κυκλοφορίας νότιου ρεύματος κυκλοφορίας (Από Χανιά προς Ρέθυμνο) στον Α/Κ Μουρνιών και αποκατάσταση τμήματος πλησίον του Α/Κ Σούδας (περίπου 400,00μ πριν την έξοδο προς Σούδα, καθώς και αποκατάσταση οδοστρώματος επί της ράμπας εξόδου).

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για κόμβο Σούδας

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος στο Νότιο τμήμα αυτού ως το κόμβο Σούδας και επί της ράμπας εξόδου προς Σούδα, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 08.01.2021 έως και την 10.01.2021 προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση οδοστρώματος 

Ειδικότερα, για την εφαρμογή έκτατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως επιβάλλεται για ιδιαιτέρους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από την 06:00 ώρα της Παρασκευής 08.01.2021 έως και την 20.00 ώρα της Κυριακής 10.01.2021, η κυκλοφορία των οχημάτων στο Νότιο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) έως τον κόμβο Σούδας, καθώς και επί της ράμπας εξόδου προς Σούδα ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Ρέθυμνο θα εκτρέπεται- διεξάγεται από  την έξοδο του κόμβου Μουρνιών με κίνηση προς Χανιά και ακολούθως μέσω Λ. Σούδας – Αλ. Παπαναστασίου θα εξέρχονται εκ νέου στο Β.Ο.Α.Κ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook