Με απόφαση του Δημάρχου για αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου

Η επιβεβαίωση πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην Τοπική Κοινότητα Παλαικάστρου του Δήμου Σητείας είχε σαν αποτέλεσμα ολόκληρη η κοινότητα να τεθεί σε καθεστώς «σκληρού locdown» από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Μετά από αυτό και καθώς το Υπ. Παιδείας ανακοίνωσε το «άνοιγμα» των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων καθώς και των βρεφονηπιακών σταθμών από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης με απόφασή του ορίζει να μην «ανοίξουν» τα σχολεία και τα μαθήματα να γίνονται με τηλεκπαίδευση ουσιαστικά μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Σητείας «με την υπ’ αριθ. 12/7-1-2021 πράξη Δημάρχου και στα πλαίσια της λήψης μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, αποφασίστηκε:

α)  η αναστολή λειτουργίας όλων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και των μονάδων Ειδικής Αγωγής του Δήμου Σητείας, από 11 μέχρι 17 Ιανουαρίου 2021 και

β) η αναστολή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου με φυσική παρουσία. Τα σχολεία για το παραπάνω διάστημα θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook