Οι διακοπές την επόμενη εβδομάδα θα διαρκέσουν όλο το πρωί μέχρι και μετά το μεσημέρι – Δείτε τις περιοχές στις οποίες "ακυρώνεται" η τηλεκπαίδευση μαθητών

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Χανίων ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:

1. Στις 11.1.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 08.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. στις Βρύσσες Κυδωνίας.

2. Στις 13.1.2021 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 08.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ. σε Ψαθογιάννο – Μπαμπιόλο – Αποθήκες.
 
3. Στις 14.1.2021 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. στον Σκηνέ (περιοχή εκκλησίας-σκοπευτήριο).

4. Στις 15.1.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. στις περιοχές: Βρύσσες Αποκορώνου (περιοχή Άνω Βρύσσες-Αγ. Παύλος) Φίλλιπος – Εμπρόσνιερος – Βατουδιάρης – Αλίκαμπος – Κράπη – Ασκύφου – παροχή Μ.Τ. ΟΤΕ (ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ) – Ασφένδου – Ίμπρος. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση "αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος."

Να σημειωθεί πως λόγω των συγκεκριμένων διακοπών, ουσιαστικά όσοι μαθητές ή εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατοικούν στις συγκεκριμένες περιοχές, θα είναι απο πολύ δύσκολο έως αδύνατον να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση, κάτι που φαίνεται πως δεν απασχολεί για πολλοστή φορά τους αρμοδίους της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.


 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook