Ανακοίνωση της “αδελφότητας κουρέων κομμωτών καταστηματαρχών Νομού Χανίων” με αφορμή της συνέχισης του lockdown στις επιχειρήσεις τους.

Οι κομμωτές των Χανίων ζητούν έξτρα οικονομική ενίσχυση και μείωση του ΦΠΑ , δεδομένου ότι, όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, “είναι τρομερά άδικο να δουλεύουμε λίγε μέρες κάθε μήνα και να πληρώνουμε 24% για τα ελάχιστα έσοδα που δεν φτάνουν με τίποτα να πληρωθούν οι υποχρεώσεις μιας επιχείρησης”. 

Τι αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωσή τους

Είναι πλέον προφανές ότι με το τρίτο αυτό lockdown, αν δεν ληφθεί σοβαρή οικονομική βοήθεια ελάχιστες επιχειρήσεις θα επιβιώσουν.

Εκτός την βοήθεια με τα ενοίκια που έγινε, ζητάμε: 

  • Tην μη πληρωμή για τους επόμενους μήνες του ΕΦΚΑ.
  • Μείωση του ΦΠΑ γιατί είναι τρομερά άδικο να δουλεύουμε λίγε μέρες κάθε μήνα και να πληρώνουμε 24% για τα ελάχιστα έσοδα που δεν φτάνουν με τίποτα να πληρωθούν οι υποχρεώσεις μιας επιχείρησης!!!
  • Άμεση και ουσιαστική οικονομική ενίσχυση εκτός από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, όπως και την μη επιστροφή της. Λόγω του ότι θα αργήσουν να ανακάμψουν οι επιχειρήσεις μας και θα είναι δύσκολη η επιστροφή έστω και των μισών χρημάτων της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε αποτελέσματα.

“Πέραν των παραπάνω είμαστε δυσαρεστημένοι για το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας. Με το απότομο κλείσιμο των κομμωτηρίων, πολλά ραντεβού δεν έγιναν και δεν εξυπηρετήθηκε ο κόσμος. Συνιστάμε υπομονή στον κόσμο”, αναφέρει στο Flashnews.gr η πρόεδρος της “Αδελφότητας κουρέων κομμωτών καταστηματαρχών Νομού Χανίων”, Ελένη Σεργάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook