Διαθέσιμη προς όλους είναι πλέον η ηλεκτρονική έκδοση του 14ου τόμου της ετήσιας έκδοσης του Δήμου Χανίων “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020”.

Για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Χανίων διαθέτει το σύνολο του περιεχομένου του νέου τόμου ηλεκτρονικά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσους ενδιαφέρονται, ν’ αποκτήσουν το ψηφιακό του περιεχόμενο. Επίσης, χάρη στην ψηφιακή του μορφή το περιεχόμενο της έκδοσης γίνεται εύκολα και γρήγορα προσιτό, ιδιαίτερα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, διευκολύνοντας το ερευνητικό της έργο, ενώ παράλληλα παραμένει αναλλοίωτο απέναντι στη φυσική φθορά, που προκαλείται από τον χρόνο.

Παράλληλα, από σήμερα, Δευτέρα 11/1/2021, όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί την έντυπη έκδοση, θα πρέπει να επικοινωνεί με τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., στο τηλ. 28210 34200, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να προγραμματιστεί ο τρόπος παραλαβής της έκδοσης. Κατά την παραλαβή θα ισχύουν τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι η φετινή έκδοση συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης και φιλοξενεί στις σελίδες της εργασίες, που αναδεικνύουν τον πλούτο του υλικού καθώς και την ιστορία του φορέα, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο επετειακό λεύκωμα για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Ιστορικού Αρχείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook