Μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για δηλώσεις συμμετοχής.

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων ενημερώνει ότι ξεκινούν σχολές μετεκπαίδευσης όπου τα μαθήματα θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, για τον τουρισμό και επισιτισμό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εώς και την Παρασκευή 15/01/2021 μέχρι και το τέλος της ημέρας.

Στα Χανιά δεν θα λειτουργήσουν τμήματα μετεκπαίδευσης και θα γίνουν διαδικτυακά μαθήματα μέσω Αθήνας.

Τα προγράμματα μετεκπαίδευσης επικεντρώνονται στην βελτιστοποίηση και συστηματοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εργαζομένων και των πρόσκαιρα ανέργων εμπειροτεχνών του τουριστικού τομέα, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό και επισιτισμό.

Συγκεκριμένα στον επισιτισμό με βάση την προκήρυξη καλύπτονται οι εξής ειδικότητες:

Η εισαγωγή των υποψηφίων  μετεκπαιδευομένων συνολικά θα γίνεται  με τη διαδικασία της επιλογής βάσει συστήματος μοριοδότησης. Η υποβολή των αιτήσεων και των απαραιτήτων δικαιολογητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά στον ειδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr 

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρατίθεται σε link η συγκεκριμένη προκήρυξη:

https://ste.mintour.edu.gr/Content/OTEK/OTEK_MET.pdf

Το Σωματείο Επισιτισμού θα βρίσκεται στην διάθεση των ενδιαφερομένων για όποιεςδιευκρινήσεις χρειαστούν. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 15/01/2021.

 Το Σωματείο μας θα είναι ανοιχτό από τις 11/1/2021 έως 20/1/2021 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως τις 20:00.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook