Οι καθηγητές του σχολείου της 17χρονης «μιλούν» για τα ταλέντα και τις ευαισθησίες της κοπέλας  η τύχη της οποίας αγνοείται από τις 7 Ιανουαρίου

Άφαντη παραμένει για  πέμπτη ημέρα η 17χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το κέντρο του Ηρακλείου και παρά τις αναζητήσεις και εκκλήσεις  δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την αγωνία τους προσθέτουν και οι καθηγητές του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, στο οποίο φοιτά η 17χρονη, με μια συγκινητική έκκληση:

«Μ..., γλυκό μας κορίτσι, ευχόμαστε να είσαι καλά και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου, στους φίλους και τις αγαπημένες σου γάτες», γράφει σε ανάρτησή του ο Σύλλογος καθηγητών αναφερόμενος στα ταλέντα και τις ευαισθησίες της κοπέλας στέλνοντάς της το μήνυμα πως «θέλουμε να ξέρει πως την αγαπάμε και την περιμένουμε στο σχολείο.»

Ολόκληρο το κείμενο του συλλόγου καθηγητών του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου

"Η αγαπημένη μας μαθήτρια, (...), έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη 07/01/2021. Είναι 17 ετών με σκούρα μαλλιά κομμένα καρέ, έχει ύψος 1,65 και φοράει στρογγυλά γυαλιά μυωπίας. Τη μέρα που εξαφανίστηκε ήταν ντυμένη με κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και καφέ μπότες. 

Η Μ... είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και της αρέσει να ζωγραφίζει. Στα συρτάρια μας ήδη κάποιοι καθηγητές έχουμε σκίτσα της με τα πρόσωπά μας. Σκίτσα που μαρτυρούν το ταλέντο και την καλλιέργεια της Μ..... Σκίτσα που μαρτυρούν επίσης τη βαθιά ματιά της στο «εντός» του κάθε ανθρώπου, γι’  αυτό και είναι φτιαγμένα με τρυφερότητα και λεπτότητα. Γραμμές μολυβιού πάνω σε χαρτί που φωνάζουν δυνατά λέξεις και συναισθήματα.

Όλοι οι συνάδελφοι στο 7ο Λύκειο Ηρακλείου θέλουμε να ξέρει πως την αγαπάμε και την περιμένουμε στο σχολείο. Τι κι αν οι συνθήκες είναι διαφορετικές, σύντομα θα ηχήσει το σχολικό κουδούνι! Μέχρι τότε, όλοι περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας το χαρακτηριστικό bonjour της Μ... μας! Και αργότερα, περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά και να μας εκπλήξει με τα έργα της. Δεν γίνεται να αφήσει τους υπόλοιπους καθηγητές χωρίς σκίτσα!

Θέλουμε να ξέρει πως αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες της εφηβικής της καρδιάς, πως μοιραζόμαστε τις ελπίδες της για έναν κόσμο καλύτερο και άδολο, πως αντλούμε δύναμη από παιδιά σαν κι αυτήν και πως είμαστε δίπλα της να της κρατήσουμε το χέρι. Θέλουμε να ξέρει πως είμαστε και θα είμαστε πλάι της σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μα πιο πολύ θέλουμε να ξέρει πως μας χρωστά και της χρωστάμε ένα χαμόγελο από κοντά και μια σφιχτή αγκαλιά. 

Μ...., γλυκό μας κορίτσι, ευχόμαστε να είσαι καλά και να επιστρέψεις σύντομα στην οικογένειά σου, στους φίλους και τις αγαπημένες σου γάτες.

Όποιος έχει δει τη Μ....., παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσει με την οικογένειά της στο τηλέφωνο ... ή με την Αστυνομία."

Τελευταία ενημέρωση: Η 17χρονη βρέθηκε


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook