Τραγανά και απολαυστικά cookies με σταγόνες σοκολάτας και χωρίς γλουτένη

Υλικά

200γρ. μείγμα Ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη 
35γρ. ζάχαρη
100γρ. σταγόνες σοκολάτας
1 αβγό
50γρ. βούτυρο
50γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
5γρ. μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι

Διαδικασία

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το αβγό, τη ζάχαρη και 1 κουταλιά από το μείγμα Ζαχαροπλαστικής. Χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το υπόλοιπο μείγμα Ζαχαροπλαστικής με το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνετε σταδιακά το μίγμα στο μίξερ, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και τα αμύγδαλα.

Βγάζετε τη ζύμη από το μίξερ και την πλάθετε σε μπάλα. Με το χέρι κόβετε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Τα πιέζετε ελαφρά, ώστε να απλώσουν λίγο.

Πηγή: olivemagazine.gr