Το μήνυμα στο κινητό ήρθε αμέσως και αυτόματα από τη στιγμή που ο πολίτης ήταν εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση

Και σε πολίτες των Χανίων εστάλησαν χθες τα πρώτα μηνύματα για κλείσιμο ραντεβού προκειμένου να κάνουν εμβολιασμό για τον covid19.

Το μήνυμα εστάλη αυτόματα σε πολίτες των Χανίων που ήταν ήδη εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και πληρούν τα κριτήρια της πρώτης φάσης εμβολιασμού, είναι δηλαδή άνω των 85 ετών.

Η αποστολή έγινε χθες πρώτη μέρα ενεργοποίησης της διαδικασίας ορισμού ραντεβού για όσους είναι ήδη στην άυλη συνταγογράφηση αλλά και ενεργοποίησης της πλατφόρμας για όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι.

Αρχικά έρχεται ένα μήνυμα με τον κωδικό του ραντεβού του πολίτη. Στη συνέχεια έρχεται μήνυμα στο κινητό με την ημερομηνία, την ώρα, το εμβολιαστικό κέντρο. Και στο τέλος έρχεται μήνυμα το οποίο υπενθυμίζει στον πολίτη ότι θα πρέπει να ενημερώσει με sms στο 13034 αν συμφωνεί με το ραντεβού διαφορετικά θα πρέπει για να το αλλάξει να απευθυνθεί σε φαρμακείο ή ΚΕΠ.

Το μήνυμα στο κινητό ήρθε αμέσως και αυτόματα από τη στιγμή που ο πολίτης ήταν εγγεγραμμένος στην άυλη συνταγογράφηση.

Δείτε τα μηνύματα που ερχονται:

Μετά την επιβεβαίωση του ραντεβού εστάλη άμεσα ο ορισμός του δεύτερου ραντεβού για τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού. Μάλιστα ο κωδικός του ραντεβού έχει QR κωδικό που είναι απαραίτητος κατά την προσέλευση του πολίτη την ημέρα του εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook