Τα Χανιά πραγματοποίησαν τον αγιασμό τους για τη νέα σεζόν και παράλληλα και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ο  Επίσκοπος Δορυλαίου Δαμασκηνός τέλεσε τον αγιασμό, ενώ το φλουρί της πίτας έτυχε στον προπονητή της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη.

Οσον αφορά την προετοιμασία το πρόγραμμα της Τρίτης είχε προπόνηση αποκατάστασης, με ασκήσεις κινητικότητας και ευλυγισίας.

Η ενημέρωση της ομάδας για τον αγιασμό και την κοπή πίτας αναφέρει τα εξής:

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετρά η ομάδα μας, η οποία μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της, έπειτα από την τέλεση του αγιασμού για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνός, που καθήλωσε με την ομιλία του, κατά την οποία ευχήθηκε η ομάδα μας να κάνει περήφανα τα Χανιά με την πορεία της. Τον κ.κ. Δαμασκηνό συνόδευσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου Πρωτ. Γεώργιος Περάκης και ο εφημέριος του Αγ. Στυλιανού Κλαδισού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης από την πλευρά του τόνισε ότι ήρθε η πολυπόθητη στιγμή που ανέμεναν όλοι τόσους μήνες, σημειώνοντας στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι σαν γροθιά και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να ανέβουν τον αγωνιστικό γολγοθά που τους περιμένει, με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οσον αφορά την πίτα, που ήταν από τον Ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, τυχερός στάθηκε ο προπονητής της ομάδας μας Αλέκος Βοσνιάδης, στον οποίο έτυχε το φλουρί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook