Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από τον θάνατο της Όλγας Φραγκιαδάκη και της τρίχρονης κόρης της.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη διασταύρωση Φανερωμένης-Γαλιάς, όταν και συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ επιβατηγό στο οποίο επέβαινε η 37χρονη αστυνομικός με την 3χρονη κόρη της και ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί.

Να σημειωθεί πως η άτυχη Όλγα Φραγκιαδάκη μόλις είχε φύγει απο το πατρικό της σπίτι και ο τραγικός πατέρας της ήταν απο τους πρώτους που πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος. Ο σύζυγος της αστυνομικού υπηρετεί επίσης στην ΕΛ.ΑΣ. και βρίσκεται με απόσπαση στην Κω.

Το τελευταίο αντίο στην 37χρονη  και στην κόρη της Στέλλα, θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16.30 ενώ οι σοροί τους θα βρίσκονται στην οικία τους από τις 14.00 το μεσημέρι.

Οι Αστυνομικοί Ηρακλείου εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της συναδέλφου τους τονίζοντας πως θα σταθούν στην οικογένεια της Όλγας με οποιονδήποτε τρόπο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η απώλεια της πολυαγαπημένης συναδέλφου μας Όλγας και της 3χρονης κορούλας της σε τροχαίο ατύχημα ισοδυναμεί με πλήγμα άρρητου θρήνου για ολόκληρη την αστυνομική μας οικογένεια αλλά και για την τοπική μας κοινωνία. Η Ένωσή μας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους τους.

Η Ένωσή μας θα σταθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί κοντά στην οικογένειά τους. Ο θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους”.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook