Ο Μάρκος Μπερντίος υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με τα Χανιά, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα έπειτα από τον δανεισμό του στον Πανακρωτηριακό. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τα Χανιά το υπέγραψε το καλοκαίρι του 2019 αλλά στη συνέχεια το συμβόλαιο λύθηκε για να μπορέσει να αγωνιστεί στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Νέο επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας 2,5 χρόνων, υπέγραψε με την ΠΑΕ Χανιά ο Μάρκος Μπερντίος.

Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και μετά από λίγους μήνες παραχωρήθηκε στον Πανακρωτηριακό, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Επέστρεψε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι ακολουθώντας από την αρχή την προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 2001 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από νεαρή ηλικία στην Ακαδημία του Κισσαμικού. Αφού αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας τελικά επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Χανιά το καλοκαίρι του 2019.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα συνεργαστώ με την ομάδα των Χανίων, θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και που πιστεύουν σε εμένα. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με τους στόχους της για αυτήν τη σεζόν και μέσα από αυτό θα κοιτάξω να βελτιωθώ και εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς προβλήματα και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook