Ο οδηγός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ

Στιγμές αγωνίας βίωσαν το βράδυ κάτοικοι του Κόκκινου Πύργου στο Ηράκλειο, όταν ένα αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο λιμάνι.

Μόλις ενημερώθηκε  ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου, για την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα, λιμενικοί πήγαν και με την συνδρομή τους ανασύρθηκε ο 28χρονος οδηγός έχοντας τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις.

Όμως καθώς δεν ήταν γνωστό αν υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο, χρειάστηκε να πέσει στον βυθό του λιμανιού δύτης ο οποίος μετά απο έρευνα διαπίστωσε πως δεν υπήρχε άλλο άτομο, δίνοντας τέλος στην αγωνία όλων όσων ήταν εκεί.

Όπως αναφέρει το «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», αμέσως μετά την βουτιά ο δύτης βγαίνοντας έξω φώναξε δυνατά ότι "Ευτυχώς δεν υπάρχουν μέσα άλλοι ....ένα καροτσάκι άδειο είδα μόνο στο πίσω μέρος" με αποτέλεσμα οι καρδιές όλως όσων παρακολουθούσαν την επιχείρηση να έρθουν και πάλι στη θέση τους και η αγωνία να πάρει τέλος. 


Παρόντες στην επιχείρηση ήταν άνδρες της αστυνομίας Μοιρών , του λιμενικού και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κ. κ. Φασομυτάκης και Κωνσταντουλάκης.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου.

(Φωτο: «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά»)


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook