Νέα απάντηση του επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πορεία” Γιάννη Μαργαρώνη στον πρόεδρο του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη.

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα σε Αντώνη Ροκάκη και Γιάννη Μαργαρώνη…

Απάντηση που αφορά στην τοποθέτηση Ροκάκη ότι “το Επιμελητήριο Χανίων Προσφέρει Ήδη Δωρεάν «Ηλεκτρονικό Ράφι» & Πανελλαδική Προβολή Στηρίζοντας Εμπράκτως Όλες τις Χανιώτικες Επιχειρήσεις”, δίνει με νέα ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μαργαρώνης.

Σε αυτήν, ο κ. Μαργαρώνης αναφέρει, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΕΒΕΧ:

Κ. Πρόεδρε, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να διαβάσετε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, αλλά αν κάνατε τον κόπο έστω και μια φορά να μπείτε στο site του επιμελητήριου Χανίων θα βλέπατε αναρτημένη την πλατφόρμα του enter Chania και έτοιμη προς χρήση. Μπορείτε να το κάνετε και τώρα για να σας λυθούν οι όποιες απορίες.

Ο τρόπος είναι απλός: Αφού μπείτε στο site το Επιμελητηρίου γράφοντας: chania-cci.gr, επιλέγετε την κατηγορία «Επιχειρηματική Στήριξη». Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε το Enter Chania μαζί με κάποια ακόμα εργαλεία που δούλεψε η προηγούμενη και κατά τα λεγόμενά σας «μίζερη» διοίκηση. Ας δεχτούμε όμως ότι εμείς ως διοίκηση δεν σας παραδώσαμε τίποτα. Όλα αυτά που υπάρχουν στο site του επιμελητηρίου, ποιος τα δημιούργησε; Αποδεικνύεται επομένως ότι δεν έχετε κάνει ούτε καν αυτό – μία απλή επίσκεψη στο  site  του Επιμελητηρίου, ούτε προεκλογικά, ούτε σαν Πρόεδρος, ούτε καν πριν τρέξετε να μου απαντήσετε.

Έστω επίσης ότι δεν καταλάβατε κατά την παράδοση της Διοίκησης το έργο που σας παραδώσαμε – η αλήθεια είναι ότι ήταν μεγάλο και απαιτούσε έστω και μία επαφή με το Επιμελητήριο για να το αντιληφθείτε, έστω ότι δεν καταλάβατε την χρήση της πλατφόρμας ούτε μετά από επίσκεψη των ίδιων των δημιουργών της, οι οποίοι αναλυτικά σας εξήγησαν την χρήση της μετά την εκλογή σας, μας λέτε τώρα ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι πληρώνει το Επιμελητήριο το  domain name της πλατφόρμας τόσο καιρό; Μας λέτε δηλαδή ότι δεν έχετε καν καταλάβει την χρήση του domain name που πληρώνει ο φορέας που ηγείστε; Αλήθεια τώρα; 

Τελικά ίσως κάναμε λάθος και το πρόβλημα σας δεν είναι η απειρία και η μη γνώση, γιατί αυτά διορθώνονται όταν κάποιος είναι πρόθυμος να ακούσει και να εργαστεί για να μάθει. Τελικά το πρόβλημα είναι ή η αδιαφορία για τον Επιμελητηριακό φορέα ή η μη αντίληψη των πραγμάτων που ο φορέας αυτός διαχειρίζεται. Οι επιχειρηματίες –όπως είπατε και σε αυτό θα συμφωνήσουμε- δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε περιμένουν το «μάννα εξ ουρανού» όταν ιδίως βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Περιμένουν κάποιους να έχουν την προθυμία και την αντίληψη να τους βοηθήσουν.  

ΥΓ 1: Πείτε μας πόσες χανιώτικες επιχειρήσεις συμμετέχουν στο «ψηφιακό ράφι» για το οποίο είστε τόσο περήφανος; Σε αυτό το ερώτημα θα ήθελα ΑΜΕΣΑ μια απάντηση.

ΥΓ 2: Η μισθοδοσία της ΕΤΑΝ τα έτη της διοίκησης μας ανερχόταν στο συνολικό ποσό των 240.000€ και όχι των 400.000€, όπως ψευδώς αναφέρετε. Αλλά, ούτε αυτό περίμενα να το γνωρίζετε!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook