Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Βαγγέλη Μάντζιου στο πρωτάθλημα της Super League με τον ΟΦΗ δεν αφήνουν ασυγκίνητους και τους ανθρώπους της Μονακό.

Πιο συγκεκριμένα ο σκάουτερ της Μονακό βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να τσεκάρει από κοντά τον Μπερνάρ Κουμουρτζί του Πανιωνίου αλλά αφού ο Γκανέζος μέσος κινήθηκε σε μέτρια «νερά» είπε να μην γυρίσει με άδεια χέρια στην Γαλλία.

Άλλωστε υπήρχε αρκετός χώρος στο «μπλοκάκι» του για να σημειώσει τα κατορθώματα του Β. Μάντζιου και στη Νέα Σμύρνη που εκτός από ένα καταπληκτικό γκολ που πέτυχε «σέρβιρε» άλλο ένα στον Μίρνες Σίσιτς με υποδειγματικό τρόπο.

Ο σκάουτερ της Μονακό έμεινε εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Μάντζιου και ρωτούσε μέχρι πότε έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ο 28χρονος επιθετικός, πιο είναι το κασέ του και η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του αν κάποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάντζιος έχει υπογράψει για ένα χρόνο στον ΟΦΗ και αν κάποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο τότε θα πρέπει να δώσει 200.000 ευρώ στην κρητική ομάδα για να κάνει δικό της τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook