Οι σοκαριστικές πληροφορίες για την υπόθεση και οι κατηγορίες που βαραίνουν τους γονείς της.

Οι γονείς ενός κοριτσιού που πέθανε από σοβαρή μόλυνση από ψείρες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και εγκληματική αμέλεια ανηλίκου.

Περισσότερες πληροφορίες έχουν αναδυθεί για την ανατριχιαστική ιστορία. Η μόλυνση ήταν τόσο σοβαρής μορφής που κατέληξε σε ανακοπή καρδιάς.

Οι γονείς της 12χρονης Kaitlyn Yozviak, από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, κατηγορούνται για φόνο, δεν κρίθηκαν ωστόσο προφυλακιστέοι.

Οι Mary Katherine Horton και John Joseph Yozviak αφέθηκαν για την ώρα ελεύθεροι με εγγύηση 100.000 δολαρίων ο καθένας.

Η εισαγγελία είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο πως ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε πράγματι από τις ψείρες. Η κοπέλα είχε ψείρες για χρόνια.

Το επίσημο ανακοινωθέν του θανάτου της κάνει λόγο για ανακοπή καρδιάς που συνδέεται με τη μόλυνση από ψείρες. Ο ειδικός πράκτορας του FBI, Ryan Hilton, κατέθεσε μάλιστα πως ήταν η χειρότερη μόλυνση από ψείρες που είχε δει ποτέ στη ζωή του.

Σύμφωνα με ειδικούς που έχουν καταθέσει στο δικαστήριο, τα χρόνια τσιμπήματα από ψείρες έριξαν πιθανότατα τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα και προκάλεσαν αναιμία, η οποία οδήγησε σε ανακοπή.

Η μικρή δεν είχε κάνει μπάνιο «τουλάχιστον μία εβδομάδα» πριν τον θάνατό της και ζούσε σε ένα πενταβρόμικο δωμάτιο όπου οι αρχές βρήκαν ακόμα και ποντίκια.

Σύμφωνα με τις κοινωνικές υπηρεσίες της πολιτείας, τα δυο αδέρφια της κινδύνευαν επίσης από τις τραγικές συνθήκες και απομακρύνθηκαν με δικαστική εντολή.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Brent Cochran, η νεκροψία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ώστε να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook