Συνάντηση μελετητών και αιρετών-υπηρεσιακών του Δήμου Χανίων

Συνεχίζονται οι απαραίτητες διεργασίες από την ομάδα μελετητών για την υλοποίηση της συνολικής ανάπλασης της παραλιακής ζώνης στο Κουμ Καπί του Δήμου Χανίων.

Τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στην περιοχή, με τη συμμετοχή της ομάδας που διεξάγει τις απαραίτητες συμπληρωματικές μελέτες για το έργο, ως προς τη λιμενική και στατική επάρκεια. Παράλληλα έγινε συζήτηση με στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ), για την αναβάθμιση των δικτύων αποχέτευσης και απορροής ομβρίων στην περιοχή, τα οποία θα βελτιωθούν σημαντικά με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ.Λ.Τ.Χ), Μανώλης Κοτσιφάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χανίων, Γιώργος Ξανθουδάκης, η ομάδα μελετητών με επικεφαλής τον κ. Ρουμπογιάννη (λιμενική μελέτη), ο κ. Τσακαλάκης που έχει αναλάβει συνολικά την αρχιτεκτονική μελέτη της ανάπλασης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, του Δ.Λ.Τ.Χ. και της ΔΕΥΑΧ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook