Ο έρωτας της 17χρονης προς τον Σλοβένο ήταν η αιτία της εξαφάνισης της με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει πανελλήνιες διαστάσεις.

Η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης είχε αίσιο τέλος το πρωί της Παρασκευής όταν και βρέθηκε σε μια ερειπωμένη καλύβα σε χωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων μετά από επτά ημέρες αγωνίας για την οικογένεια της αλλά και τον απλό κόσμο που μέσω social media προσπαθούσε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες εύρεσης της. 

Όπως αποδείχθηκε και όσο βγαίνουν στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες, επικρατεί το πρώτο σενάριο που είχε επεξεργαστεί στο μυαλό της η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Η  17χρονη σύμφωνα και με όσα έχει μεταφέρει στους Αστυνομικούς, ακολούθησε τον Σλοβένο με την θέληση της και αιτία ήταν ο… έρωτας. Ακόμα και την στιγμή που οι Αστυνομικοί εισέβαλαν στην καλύβα ανακαλύπτοντας την 17χρονη με τον 38χρονο, η νεαρή κοπέλα ζήτησε να τον ακολουθήσει και να παραμείνει κοντά του καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Μάλιστα η 17χρονη, που αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας, δήλωνε στους Αστυνομικούς πως εκείνη ήταν που ακολούθησε τον 38χρονο άντρα και με δική της επιθυμία παρέμενε δίπλα της καθ’ όλη την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας. 

Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο 38χρονος Σλοβένος όταν είδε τους Αστυνομικούς δεν προέβαλε καμία αντίσταση ενώ στο ίδιο οίκημα έμεναν και άλλοι αλλοδαποί ενώ είναι ιδιοκτησίας αλλοδαπού που επίσης προσήχθη καθώς η 17χρονη βρισκόταν εντός του κτιρίου που ανήκει σε εκείνον.

Συγκινημένος ο πατέρας της Μάγιας

Στο μεταξύ ο πατέρας της 17χρονης, στις δηλώσεις που έκανε προς τα ΜΜΕ, φανερά συγκινημένος, τόνισε: “Νιώθουμε μια ανακούφιση, είχαμε μια αγωνία εδώ και εκτός μέρες και σήμερα έλαβε τέλος. Περιμένουμε να πάρουμε την (…) στην αγκαλιά μας, να της πούμε από κοντά πόσο την αγαπάμε. Αυτό που μετράει για μένα είναι πως τέλος καλό, όλα καλά”. 

Παράλληλα υπογράμμισε πως σκοπός της οικογένειας είναι να κινηθεί νομικά εις βάρος του 38χρονου με βάση και τις κατηγορίες που πρόκειται να ασκηθούν εις βάρος του κάνοντας λόγο για “προστασία της κόρης μας”. 

Να πούμε τέλος πως οι γονείς της 17χρονης δεν έχουν συναντήσει ακόμα την κόρη τους, έπειτα από οδηγίες της Αστυνομίας καθώς σκοπός των Αρχών είναι να πάρουν πρώτα καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook