Αφού υποβλήθηκαν στα απαιτούμενα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού οι πρωταθλητές τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ είναι έτοιμοι για την επιστροφή στη δράση.

Οι Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Κελαϊδής, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη θα αρχίσουν ξανά τις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (18/01).

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα (18/1) το απόγευμα μεταξύ των ωρών από 16:00 έως 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση μετά την επιστροφή στη δράση για τους τέσσερις διεθνείς αθλητές τεχνικής κολύμβησης.

Οι Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Κελαϊδής, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη μαζί με τον προπονητή τους, Ηλία Καλαμαρίδη υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και τα αποτελέσματα προέκυψαν να είναι αρνητικά για όλους.

Μαζί με τα μέλη της ομάδας ήταν και ο έφορος τμήματος, Γιάννης Χίνος.

Η τεχνική κολύμβηση επιστρέφει έτσι μετά από διάστημα μεγάλο αναμονής στην πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, με το στόχο των αθλητών να είναι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει των μεγάλων υποχρεώσεων που τους περιμένουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα μέσα στο 2021.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook