Η άτυχη γυναίκα ήταν πεσμένη σε μια λίμνη αίματος

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές Χανίων για να διαλευκάνουν ένα άγριο έγκλημα το οποίο αποκαλύφθηκε σήμερα σε σπίτι στο χωριό Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Η 54χρονη Ελληνίδα απο την Αθήνα, βρέθηκε απο μια φίλη της μέσα στο σπίτι της, πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύματα στον λαιμό και άμεσα στον χώρο κλήθηκαν οι αστυνομικές αρχές ενώ έσπευσε και ο Ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης.

Από την πρώτη αυτοψία που διενήργησε ο κ. Ιατροδικαστής, έκανε λόγο για ανθρωποκτονία. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «βρέθηκαν κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος».

Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη λόγω του ψύχους που επικρατεί, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει μια πρώτη ένδειξη για τον χρόνο θανάτου της 54χρονης, κάτι που αναμένεται να προκύψει μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ  πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Η 54χρονη στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με Χανιώτη με τον οποίο εδώ και χρόνια είναι σε διάσταση, ενώ τώρα συζούσε με έναν Νορβηγό τον οποίο αναζητούν οι αρχές. 

Μάλιστα,  ο πρώην σύζυγός της, πήγε στο σπίτι όπου συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα και μίλησε με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν απο λίγες ημέρες η άτυχη γυναίκα του τηλεφώνησε λέγοντάς του πως ο Νορβηγός θα την σκότωνε. Στην συνέχεια και καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να πάει εκεί λόγω των περιοριστικών μέτρων, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Νορβηγό.

«Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν την θέλει να μείνει εκεί και να πάω να την πάρω. Μάλιστα, η πρώην γυναίκα μου, μου είχε πει ότι κρατούσε ένα μαχαίρι ο Νορβηγός και ήθελε να την σκοτώσει. Του είπα λοιπόν, μην την σκοτώσεις, και τότε μου απάντησε ότι το μαχαίρι το κρατούσε εκείνη, με σκοπό να μαχαιρώσει τον ίδιο» είπε ο πρώην σύζυγος της 54χρονης. 

Όπως η ίδια είχε κοινοποιήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήταν σε σχέση συμβίωσης απο τις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά σύμφωνα με αναρτήσεις της είχαν σχέση νωρίτερα.

Η 54χρονη είχε τρία παιδιά, δυο με τον Χανιώτη και ένα απο προηγούμενο γάμο, όταν διέμενε στην Αθήνα.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook