Για το άθλημα της σκοποβολής απαιτούνται αρκετά αξεσουάρ ώστε ο αθλούμενος να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και ανά πάσα στιγμή να έχει πάνω του όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να πετυχαίνει τους στόχους του απερίσπαστος.

Βρήκαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Survival όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σκοποβολής με επίκεντρο τα γιλέκα μάχης που θα σας λύσουν τα χέρια!

Molle Modular της Rothco

Το γιλέκο είναι κατασκευασμένο από 100% από Polyester και είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να προσαρμόσουν πάνω του έναν συγκεκριμένο εξοπλισμό, αφού αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από το πλέγμα MOLLE. Προσαρμόζεται άριστα στον κορμό σας με τους ιμάντες σύσφιξης ενώ καλύπτει επιπλέον ανάγκες μεταφοράς προσωπικών ειδών με τις εσωτερικές του τσέπες.

Cross Draw Molle της Rothco

Αυτό το γιλέκο της Rothco που θα βρείτε εδώ είναι κατασκευασμένο από Polyester και Cordura Nylon και είναι κατάλληλο για μεταφορά όπλου σκοποβολής με θήκες για γεμιστήρες, όπλα και άλλα πυρομαχικά. Είναι πολύ σταθερό, αφού προσαρμόζεται με τους ιμάντες σύσφιξης και το ειδικό Velcro. Αν θέλετε να κουβαλάτε βαρύ εξοπλισμό, αλλά να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, αυτό το επιχειρησιακό γιλέκο είναι η καλύτερη επιλογή.

Γιλέκο της Rothco από poly-cotton ύφασμα

Αν πάλι η ανάγκη της αποθήκευσης και της πρακτικότητας είναι το ζητούμενο, το μπεζ γιλέκο Uncle Milty που θα βρείτε εδώ, σας προσφέρει 17 τσέπες, φερμουάρ μπροστά και κλιπ ασφαλείας για να είστε πανέτοιμοι για πολλούς στόχους!

Στην μεγάλη ποικιλία του Survival Club θα βρείτε και μία μεγάλη συλλογή από αεροβόλα τουφέκια και πιστόλια όπως το ΑΕΡΟΒΟΛΟ NORICA MARVIC-GOLD 4,5MM. Μπορείτε να βρείτε όλα τα αξεσουάρ για την σκοποβολή σε εκπτώσεις, άμεση εξυπηρέτηση και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook