Η Δομή Παροχής Συσσιτίου (Σύμπραξη: Δ. Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>),  καταθέτει την ευγνωμοσύνη της σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, συλλόγους, εθελοντικές ομάδες αλλά και ανώνυμους ιδιώτες για την κατάθεση της έμπρακτης υποστήριξής τους στο κοινωνικό έργο της Δομής, κατά το μήνα Δεκέμβριο 2020.

Η προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και βασικών ειδών διατροφής που εξασφάλισαν το γιορτινό τραπέζι πολλών συμπολιτών μας που είχαν ανάγκη όπως , νωπό  κρέας, τυροκομικά προϊόντα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα και είδη πρώτης ανάγκης, επέτρεψαν στη Δομή να εξασφαλίσουν τόσο στους ωφελούμενους της, σε άλλες  συναφείς κοινωνικές δομές όσο και άστεγους συνανθρώπους μας που διαβιούν  στο Ρέθυμνο, τη δυνατότητα καθημερινής σίτισης  και της προσφοράς αξιοπρεπούς γεύματος,  κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών.

Με την πολύτιμη  συνδρομή του Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Ρεθύμνης και την προσωπική εργασία στελεχών της Δομής, καταβάλλαμε  κάθε δυνατή προσπάθεια υποστήριξης μεμονωμένων ατόμων αλλά και οικογενειών σε οικονομική αδυναμία,  αλλά και ωφελούμενους που δεν ανήκουν στη δομή, όπως είναι οι  άστεγοι. Με αυτό το πνεύμα ,  η  Δομή Παροχής Συσσιτίου  λειτούργησε και κατά τις επίσημες αργίες  26/12/2020 & 2/1/2021 (επόμενη ημέρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), καλύπτοντας τις  ανάγκες σίτισης (μαγειρεμένο φαγητό αλλά και τσάντα με τρόφιμα, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός) και των άστεγων συμπολιτών, αρκετοί εκ των οποίων παρέλαβαν, χάρη στης γενναιοδωρία των δωρητών διπλές μερίδες φαγητού. 

Οι χορηγοί της Δομής για το μήνα Δεκέμβριο , τους οποίους ευχαριστούμε  θερμά είναι:

Τα Αρτοποιεία: <<Φούρνος ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ>>, <<Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ>>, <<ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.>>, Ξυλόφουρνος  <<ΜΥΣΤΡΑΚΗΣ>>, Ξυλόφουρνος <<ΔΑΜΑΒΟΛΟΥ>>,  <<ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ-Ατσιπόπουλο>> & <<ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ-Bakery-Patisserie>>,

-το Supermarket <<ΣΥΝΚΑ>>,

– Ξενοδοχείο: <>,

– Επιχείρηση: <<ΦΡΟΥΤΕΝΩΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ>>-Τσιχλάκης Ε.- Πολιουδάκης Μ. Ο.Ε. & Πλατής Γεώργιος,

– Επιχείρησεις: <<ΠΑΤΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ>>- Καραγιάννης Στ., <<Πατατοκαθαριστήριο ΞΥΝΟΜΗΛΑΚΗΣ>>, <<ΣΚΟΥΤΕΛΙΚΟ>>-Σκουτέλης Γ.,

– Επιχείρηση: <<ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ>>-Τυροκομικά Προϊόντα

– κ. ΚΑΦΕΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Εμπορία Ελαιολάδου-Ηράκλειο

– Κρεοπωλείο: <<ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ>>-Ρέθυμνο

-Κρεοπωλείο: <<ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ>>-Τσεσμές,

– Ξενώνας Βραχείας Παραμονής <<ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ>>

– Συνδρομητές της Ενορίας Αγ. Κων/νου & Ελένης

-Σύνδεσμος Κληρικών Ρεθύμνου

– Γραφείο Τελετών του κ. ΔΗΜ. ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗ

-Προσκοπικό Δίκτυο Π.Ε. Δυτικής Κρήτης

– 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνης & το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και σας ευχόμαστε  Καλή & Δημιουργική Χρονιά με Υγεία, Αγάπη & Αλληλεγγύη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook