Ο 37χρονος σύζυγος αρχικά το έσκασε με τα δυο παιδιά τους και αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία

H 33χρονη δημοσιογράφος Zhanna Sheplyankova βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με 10 μαχαιριές.

Λίγο πριν είχε ζητήσει διαζύγιο από τον άντρα της, τον 37χρονο Alexey.

Σύμφωνα με όσα είναι για την ώρα γνωστά, ο Alexey διέφυγε μετά το στυγερό φονικό με τους δυο γιους της οικογένειας, ηλικίας 10 και 13 ετών, παραδόθηκε ωστόσο στην αστυνομία αργότερα και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο αδελφός του θύματος, Maxim, τον αποκάλεσε «τύραννο» και επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να απειλεί πως θα τη σκοτώσει και στο παρελθόν, όταν την υποπτευόταν για απιστία.

Η Zhanna είχε πάει σε επαγγελματικό ταξίδι και επιστρέφοντας βρήκε τον άντρα της μαινόμενο. Είχε στείλει μήνυμα σε μια φίλη της, όπου έγραφε πως «αμέσως μετά το ταξίδι, με πήγε στο δάσος. Απείλησε πως θα με σκότωνε αν τον είχα απατήσει».

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από τον Νοέμβριο και η Zhanna ζήτησε πρόσφατα διαζύγιο. Σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία, όταν εκείνος πληροφορήθηκε τα νέα για το διαζύγιο, πήγε στο σπίτι της και έβαλε τα παιδιά να τον περιμένουν στο αυτοκίνητο.

Έπειτα επέστρεψε στην οικία και μαχαίρωσε τη σύζυγό του. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο στο οποίο ήταν αρχισυντάκτρια η Zhanna, «είχε υποστεί μεγάλο εξευτελισμό, κακοποίηση και πάνω από μία φορά ήταν στο κατώφλι του θανάτου. Η Zhanna δεν το ανέφερε ποτέ αυτό στην αστυνομία, γιατί φοβόταν τον σύζυγό της».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook