Συνελήφθη στο Ηράκλειο βάση εντάλματος για την ανθρωποκτονία της 54χρονης με την οποία συζούσε – Όλες οι συνταρακτικές λεπτομέρειες

Στην κατάθεση που θα δώσει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ο 48χρονος Νορβηγός ο οποίος αναζητείτο από την Κυριακή, έχει επικεντρωθεί πλέον το ενδιαφέρον της υπόθεσης του αποτρόπαιου εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στα Μεσκλά Χανίων.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητο της 54χρονης σε εκκλησάκι στην περιοχή των Λινοπεραμάτων Ηρακλείου απο πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αφού περικυκλώθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πεζής περιπολίας Ηρακλείου, χωρίς να φέρει κάποια αντίσταση συνελήφθη βάση εντάλματος το οποίο είχε εκδοθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ερευνώντας το αυτοκίνητο εντόπισαν μια σωλήνα η οποία συνέδεε την εξάτμιση με το εσωτερικό του οχήματος, κάτι που δείχνει πως πιθανόν να ήθελε να θέσει τέλος στην ζωή του, κάτι που δεν έγινε καθώς την στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών το αυτοκίνητο δεν ήταν σε λειτουργία. 

Στην συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και αργά το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου αναμένεται να δώσει κατάθεση για όλα όσα έγιναν την Τετάρτη και Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας, όπου τοποθετείται ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, η 54χρονη είχε τηλεφωνήσει στον Χανιώτη πρώην συζυγό της και του είχε πει πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε ήθελε να την σκοτώσει. Στην συνέχεια ο πρώην σύζυγος επικοινώνησε με τον Νορβηγό που ισχυρίστηκε πως η γυναίκα ήθελε να τον σκοτώσει αλλά αυτός της πήρε το μαχαίρι.

Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής που αποκαλύφθηκε το έγκλημα με την άτυχη μητέρα τριών παιδιών να βρίσκεται νεκρή στο σπίτι στο οποίο διέμενε με τον 48χρονο Νορβηγό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο κ. Μπελιβάνης, η άτυχη γυναίκα έφερε 14 κακώσεις στο σώμα της από νύσσον τέμνον όργανο, από τις οποίες οι 8 ήταν τραύματα τομής και τα υπόλοιπα εκδορές. Τα τραύματα βρίσκονταν στο πρόσωπο στις τραχηλικές χώρες και μια κάκωση στην αριστερή μασχαλιαία χώρα. Μόνο το ένα από αυτά τα τραύματα ήταν το θανατηφόρο, αυτό το οποίο έκοψε την καρωτίδα.

Από την αρχή και ειδικά μετά τα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της στους αστυνομικούς, θεωρήθηκε ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το έγκλημα, ο 48χρονος Νορβηγός ο οποίος είχε εξαφανισθεί με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, μαζί του είχε πάρει και το κινητό της τηλέφωνο με το οποίο είχε πρόσβαση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε όλες τις «επαφές» της που υπήρχαν αποθηκευμένες. Μάλιστα είχε το θράσος να κάνει ανάρτηση το απόγευμα της Παρασκευής γράφοντας την φράση «Fuck the world» ενώ φαινόταν σαν να την είχε γράψει η γυναίκα που ήταν ήδη νεκρή.

Στο μεταξύ τα δύο από τα τρία παιδιά της 54χρονης που διαμένουν με τον πρώην σύζυγό της στα Χανιά, φιλοξενούντο στο σπίτι του αδελφού της ο οποίος επίσης διαμένει στα Χανιά και τα οποία δεν γνώριζαν για το τραγικό τέλος της μητέρας τους μέχρι και την Δευτέρα.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της κόρης της και – σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Flashnews.gr – από τον αριθμό που καλούσε κατάλαβαν ποιος ήταν και απάντησε ο μεγάλος γιος της 54χρονης, ο οποίος είχε έντονη συζήτηση με τον Νορβηγό, που με απίστευτο θράσος του είπε πως αυτός την σκότωσε. 

Τότε αποκάλυψαν στα δύο παιδιά την θλιβερή είδηση για την μητέρα τους, ενώ ενημέρωσαν τις αρχές για το τηλεφώνημα, το οποίο μαζί με τις αναφορές πως ο 48χρονος ήταν γνωστός στις αρχές της Νορβηγίας και της Εσθονίας για διάφορες πράξεις, οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Τώρα πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη στην οποία αναμένεται να οδηγηθεί ο κατηγορούμενος για την αποτρόπαιη δολοφονία πιθανόν την Τετάρτη, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η κατάθεσή του και η σχετική δικογραφία. Ως είθισται ο 48χρονος μέσω του δικηγόρου του – τον οποίο είναι πιθανόν να ορίσει το Προξενείο της Νορβηγίας στην Κρήτη – θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook