Επιστολή των κατοίκων της οδού Θεοτοκοπούλου για το επίμαχο οικόπεδο 

Η οδός Θεοτοκοπούλου βρίσκεται στην δυτική «είσοδο» της παλιάς πόλης των Χανίων και οι κάτοικοι και επαγγελματίες της συγκεκριμένης οδού, με επιστολή τους τόσο στον Δήμο Χανίων όσο και στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων – που είναι και ο ιδιοκτήτης του χώρου – απευθύνουν έκκληση να συνεργαστούν προκειμένου στο εν λόγω οικόπεδο να γίνουν χώροι άθλησης και υπόγειος χώρος στάθμευσης.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:

«Αξιότιμοι, 
Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων

Οι κάτοικο και Επαγγελματίες της Περιοχής Θεοτοκοπούλου, παρακολουθούμε από κοντά το θέμα της αξιοποίησης του χώρου της πρώην ΑΒΕΑ και αυτό διότι η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για μαζικό αθλητισμό κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών, είναι είναι παρά πολύ απαραίτητη.

Επίσης η δημιουργία υπογείων χώρων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των αθλουμένων, των αθλούμενων του εθνικού Κολυμβητηρίου, των γονέων, αλλά και των επισκεπτών Ενετικού λιμανιού,   Παλαιάς Πόλης και της Νέας Χώρας, είναι εξίσου απαραίτητη.

Το έργο αυτό σε συνδυασμό με ένα έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Νέας Χώρας εως Ενετικό Λιμάνι, θα προσφέρει μια διαδρομή περιπάτου, ευχάριστη και ιδιαίτερης ομορφιάς.

Καλούμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων να κάνει πράξη επιτέλους το σύνθημα της “Κεφάλαιο μας ο Άνθρωπος” και να συνεργαστεί ακόμα και να συνεταιριστεί με τον Δήμο, προκειμένου ο χώρος της Πρ. ΑΒΕΑ να γίνει χώρος αθλητισμού και στάθμευσης, προς όφελος των Χανιωτών και των επισκεπτών μας.      
                                                                                                                            
Το έργο για μας είναι σημαντικό και θα σταθούμε στο πλευρό του Δήμου Χανίων έως ότου ολοκληρωθεί.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook