Toυ Κώστα Συλιγάρδου

Πολύς κόσμος εξακολουθεί να πιστεύει ότι με το εμβόλιο θα τον χακάρουν ή θα τον παρακολουθούν με τσιπάκι που θα του εμφυτεύουν.

Η άποψη αυτή που διακινείται “υπεύθυνα” από πολλούς κατεχάρηδες του διαδυκτίου και της άτιμης κοινωνίας (που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει)  είναι τουλάχιστον γελοία για δύο πολύ απλούς λόγους ( και για πολλούς άλλους που δεν είναι της παρούσης) 
Πρώτον, διότι οι ίδιοι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους (αναφορικά με το για ποιο λόγο κάποιος να κάνει όλη αυτήν την ιστορία) για να παρακολουθεί την κυρά Σούλα, ή τον μπάρμπα Γιώργο.

Δεύτερον, διότι ο ίδιος έχει ήδη εδώ και χρόνια συνεναίσει να παρακολουθείται ( και είναι και χαρούμενος για αυτό ) με τους εξής απλούς καθημερινούς τρόπους μεταξύ άλλων.

Έχει κινητό, ( ξέρουν ανά πάσα στιγμή που είσαι, με ποιους, και τι λες ) χρησιμοποιεί χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σε συναλλαγές του ( πιστοποιεί που χαλάς λεφτά και για ποιο λόγο ) και έχει τουλάχιστον μία κάρτα Super Market ή καταστήματος ειδών ένδυσης -υπόδησης, γυμναστηρίου ( όπου έχει πει ποτέ γεννήθηκε, τι προτιμά να ψωνίζει κλπ ) και φυσικά λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το fb με βάση την αποδοχή του να γίνονται γνωστά τα προσωπικά του δεδομένα (δηλώνει συχνά την παρουσία του σε διάφορα μέρη, που πάει διακοπές, με ποιους είναι σπίτι του, πότε παντρεύτηκε, χώρισε έκανε σχέση, έγινε μπαμπάς, έπιασε δουλειά, αγόρασε αυτοκίνητο κοκ )

Με αυτά, και μόνο με αυτά, είναι περιττή η κάθε δεύτερη σκέψη για φακέλωμα ή παρακολούθηση, μιας και μόνοι μας τα έχουμε πει και τα έχουμε δειξει όλα σε όλους.

Μόνο που τώρα προστέθηκε και ένας ακόμη λόγος.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι τα μηνύματα που στέλνουμε ( γραπτά, φωτό κλπ ) μέσω Messanger ή whats up, παρακολουθούνται….και διαβάζονται από κάποιους άλλους που δεν θα μάθουμε ποτέ ή και κάποιους άλλους που πολύ καλά γνωρίζουμε.
 
Μην ξανακούσω λοιπόν για τέτοιες ανοησίες, και μην δέχεστε να σας κάνουν μαθήματα άνθρωποι που έχουν φακελωθεί πρώτοι απ’ όλους και μάλιστα με την συγκατάθεση τους…
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook