Την πίστη του στην ομάδα παρά το γεγονός ότι… κλώτσησε την ευκαιρία για το “2” στη Λιβαδειά εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε τα εξής:

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία πιστεύω ότι θα είναι ανάμεσα σε αυτές που θα διεκδικήσουν για ν’ αλλάξουν κατηγορία. Ηταν ένα μοιρασμένο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, από ‘κει και μετά για ένα χρονικό διάστημα αντιδράσαμε, πετύχαμε το γκολ, πήραμε τη φάση με το πέναλτι όπου εκεί αν σκοράραμε, πιστεύω ότι θα βάζαμε μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε και το ελέγχαμε. Για ένα δεκάλεπτο, από το 70’ και μετά, ο αντίπαλος προσπάθησε να δημιουργήσει κάτι. Εκεί που πιστέψαμε ότι το ελέγχουμε πλήρως το παιχνίδι ήρθε μια στατική φάση, χάσαμε τον παίκτη και ήρθε η ισοφάριση. Νομίζω όμως ότι και στο τέλος μας δόθηκε η δυνατότητα με τη φάση του Βρεττού, εάν ήταν πιο ψύχραιμος να κάνει το κοντρόλ και να εκτελέσει μέσα από την περιοχή. Βιάστηκε να σουτάρει και χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία…

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε παντού αποτελέσματα, ο στόχος ήταν αυτός, να έρθουμε στη Λιβαδειά και να κερδίσουμε. Τελικά δεν το καταφέραμε, πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook