Η 38χρονη πέθανε 12 ημέρες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο

Μια ακόμη τραγική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς εξελίσσεται η πανδημία του κορονοϊού. Μια μητέρα πέθανε στο νοσοκομείο αφότου είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον σύζυγό της και τον 5χρονο γιο τους και τους είχε πει για τελευταία φορά ότι τους αγαπούσε.

Η 38χρονη Έμα Ράιλι πέθανε 12 ημέρες αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο στην Αγγλία μετά από τεστ κορονοϊού το οποίο βρήκε θετικό. Η μητέρα ενός παιδιού είχε συμπτώματα κρυολογήματος, που επιδεινώθηκαν δραματικά την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 38χρονος σύζυγός της Τονι αποφάσισε να καλέσει ασθενοφόρο ότι η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε και «έβηχε ασυνήθιστα». Η γυναίκα είχε μια βακτηριακή μόλυνση του δέρματος που δεν είχε διαγνωσθεί και διασωληνώθηκε σύντομα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, όπου πέθανε στις 7 Ιανουαρίου.

Μιλώντας για το τελευταίο τηλεφώνημα με τη γυναίκα του, ο κ. Ράιλι είπε: «Με πήρε τηλέφωνο και ήταν αδύναμη. Με δυσκολία μιλούσε. Είπε σε εμένα και στον Κόνορ ότι μας αγαπούσε. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα. Την κοίμισαν και τη διασωλήνωσαν».

Οι δηλώσεις του συντετριμμένου πατέρα γίνονταν την ώρα που η Βρετανία κατέγραφε αρνητικό ρεκόρ 1.820 θανάτων από τον κορονοϊό.

Ο ίδιος και η γυναίκα του είχαν κάνει τεστ που είχαν βγει θετικά πριν από τα Χριστούγεννα. «Και οι δύο είχαμε συμπτώματα σοβαρού κρυολογήματος πριν τα Χριστούγεννα. Πονόλαιμο και καταρροή, όχι τα κλασικά συμπτώματα της Covid-19 όπως βήχας, πονοκέφαλος ή απώλεια γεύσης.

Αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε τεστ και το αποτέλεσμα έδειξε ότι και οι δύο είχαμε κορονοϊό». Η κατάσταση της συζύγου του όμως χειροτέρεψε και στις 7 Ιανουαρίου η γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook